Самардала със сол, Allium siculum Ucria, насипно

В наличност
Останали са само %1
кат №
b453conf
рейтинг:
100 % of 100
Самардалата е уникална и рядка българска подправка, разпространена само в някои региони на България. Приготвя се от стрити сушени листа на див чесън, към които се добавя сол. Самардалата е основна съставка на популярната шарена сол.
1,55 лв.
1,55 лв.

Безплатна Доставка над 59 лв до 6 кг.

Самардала лист - с добавена сол

Nectaroscordum siculum, Allium siculum Ucria

Самардалата е уникална и рядка българска подправка, разпространена само в някои региони на България. Приготвя се от стрити сушени листа на див чесън, към които се добавя сол. Самардалата е основна съставка на популярната шарена сол. 
Ще ви изненада с нов и неповторим вкус, сладък, меден и едновременно пикантен. 

Повишава апетита, улеснява храносмилането. 

Начин на употреба на Суха самардала 

Добавя се към храната. Подходяща подправка за зеленчукови и месни ястия, сандвичи, салати.

Състав на Самардала 

Съотношение: 40% билка Самардала лист към 60% сол.

Пакетирано от

Билки ЕООД

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация