Самардала със сол, Allium siculum Ucria, насипно
В наличност
Останали са само %1
кат №
b453conf
рейтинг:
100 % of 100
Самардалата е уникална и рядка българска подправка, разпространена само в някои региони на България. Приготвя се от стрити сушени листа на див чесън, към които се добавя сол. Самардалата е основна съставка на популярната шарена сол.
1,55 лв.
Безплатна Доставка над 59 лв до 6 кг.
- Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД
Самардала лист - с добавена сол
Nectaroscordum siculum, Allium siculum Ucria
Самардалата е уникална и рядка българска подправка, разпространена само в някои региони на България. Приготвя се от стрити сушени листа на див чесън, към които се добавя сол. Самардалата е основна съставка на популярната шарена сол.
Ще ви изненада с нов и неповторим вкус, сладък, меден и едновременно пикантен.
Повишава апетита, улеснява храносмилането.
Начин на употреба на Суха самардала
Добавя се към храната. Подходяща подправка за зеленчукови и месни ястия, сандвичи, салати.
Състав на Самардала
Съотношение: 40% билка Самардала лист към 60% сол.
Пакетирано от
Билки ЕООД
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също