bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Пчелни продукти

Опции за преглед

Items 1 to 12 of 75 total

на страница
Loading...
 • Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама

  Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед - при кашлица и секрети, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бронхо в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Билките действат благоприятно на дихателната система при предразположение към суха или влажна кашлица, секрети. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за силен имунитет и дихателна система!
 • Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, demir bozan

  Demir bozan® Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Демир Бозан Билкова формула в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Шестте билки в билковата формула Демир Бозан влияят благоприятно върху имунната система, пикочо-половата система, костно-ставния апарат и при възпалителни процеси.
 • Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Цинк и Селен в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Това една от най-ефективните комбинации за укрепване на имунната система и антиоксидантна защита. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. Благоприятства метаболизма и репродуктивното здраве.
 • Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, трибулус, биохерба

  Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бабини зъби в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за потентност, здрави простата и бъбреци!
 • Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, детокс черен дроб

  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за билков детокс на черен дроб и жлъчка!
 • Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир на живота" в подкрепа на имунитета!
 • Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Златен мед в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за имунитет, добро благосъстояние и енергия!
 • Ресвератрол в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Ресвератрол в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Ресвератрол е мощен антиоксидант. Поддържа липидните нива в здравословни граници. Грижи се за имунната и сърдечно-съдовата системи. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за повече антиоксидантна защита, жизненост и енергия!
 • Коензим Q10 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Коензим Q10 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Коензим Q10 в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapyна Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" като източник на енергия за клетките!

  Не е в наличност

 • Цинк Пиколинат в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Цинк Пиколинат в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за повече имунитет, оптимален метаболизъм и антиоксидантна защита!

  Не е в наличност

 • Ехинацея с Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, билков мед, мед с билки

  Ехинацея с Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Благоприятно за включване в диети за укрепването на имунната система и нормалните защитни сили на oрганизма, особено в периоди, когато тя има нужда от специална подкрепа.
 • Простата Формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Простата Формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Тази билкова формула е подходяща за всички мъже на възраст над 40 години за подпомагане и съхраняване здравето на простатата. Специално подбраните билки в комплексния екстракт са богати на фитонутриенти, които действат директно върху проблемната област.
Опции за преглед

Items 1 to 12 of 75 total

на страница
Натурални пчелни продукти: пчелно млечице, прополис, клеева тинктура, чист пчелен мед, цветен прашец, пчелен восък, перга. Спрейове за гърло и мехлеми с прополис. Чисти природни продукти, събрали силата на приридота: слънцето, цветните полени и усърдието на пчелите.