bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Връщане на поръчка

Какви са стъпките, за да върнете поръчка?

Връщане на поръчка при получаване, поради Рекламация по счупване

Ако получите повредена или счупена пратка, моля направете рекламацията пред куриера или служителя, който ви връчва пратката. Рекламации относно счупване или увреждане на закупени от стоки се приемат само, ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер или служител, особено в случай на счупване на продукти в пратката, при което се куриерът описва рекламацията в протокол. В случай на увредена стока, чай или билки, ще възстановим стойността на увредените продукти с доставка за наша сметка или по ваш избор, можем да изпратим стоките повторно.

Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката с куриер, когато рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. Фирмата се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

Отмяна на поръчка по други причини

Ако вие забележите, че сте получили продукти, билки или чай, които не съответстват на описанието или на очакваните от вас параметри, то вие можете да откажете договора за поръчка си до 14 дни от датата на заявяване в писмен вариант, по електронна поща или на физически носител /хартия/. Изключения са продукти, изготвени по ваша заявка, например билки и билкови смеси, пакетирани по поръчка. Разбира се, във всички случаи, ние ще се постараем да ви съдействаме, така че да останете доволни от продуктите и билките.

Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, неразпечатвана, с пълна окомплектовка и в добър търговски вид, съгласно описанието от производителя, до 14 дни от заявяване на отказа от договор за поръчка, в писмен вид, по майл или на хартиен носител, като разходите за връщане са за сметка на купувача и се формират на база на услугата, предоставяна от избрания от купувача метод на връщане - куриерска услуга или лично връщане на адреса, указан във вашата товарителница - Билки ЕООД, пк 4222, с.Синитово, Стопански двор, обл.Пазарджик.

При невъзможност на продавача да предостави повторно на клиента поръчаната от него стока, продавачът се задължава да предостави алтернативна такава, или при несъгласие да възстанови заплатената сума, ако сумата е вече заплатена от купувача. Заплатената от клиента сума се възстановява по начина, по който е платена.

Имейл за контакт с нас за връщане на поръчка: sales@bilki.bg
Телефон за контакт с нас за връщане на поръчка: 0876 108 444