bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Често задавани въпроси

Ние сме легитимна дрогерия с разрешително за продажба през Интернет

Разрешително от ИАЛ за продажба по интернет на bilki.bg

Ние избрахме да бъдем конкурентни, да работим за нас и за вас.

Ние произвеждаме билки и продукти и ги предлагаме изгодно.

Ние внасяме билки и продукти и ги предлагаме изгодно.

Ние избираме марки, които да предлагаме изгодно.

Ние продаваме много и на най-ниски цени!

 
Вие легитимна фирма ли сте? Мога ли да ви имам доверие?

Да, ние сме легитимна, физически съществуваща дрогерия с разрешително №4007-1 от Министерство на здравеопазването за продажба на лекарства без рецепта, билки, добавки, козметика и т.н. Можете да сте спокойни, че продуктите, които купувате се съхраняват в отлична хигиена, при необходимата температура и контрол от наблюдаващите ни органи. Ние не сме просто магазин или дрогерия, както повечето онлайн магазини - ние сме Дрогерия. Повече информация за фирмата можете да намерите в секция Контакти.

Какво ще стане, ако не съм доволен от обслужването?

Ние предлагаме отлично обслужване и ще се постараем да ви удовлетворим. Ако имате въпроси или съмнения, ще се радваме да се свържете с нас на майла sales@bilki.bg, за да се постараем да отговорим на вашите очаквания.

Мога ли да върна получените продукти?

Да, нашата фирма Билки ЕООД се грижи за своите клиенти, като 100% гарантира на своите клиенти възможността да върнат неотворените опаковки на нехранителни продукти, в добър търговски вид на подателя на адреса посочен в товарителницата ви, с касова бележка от куриера, и наложен платеж, на стойността на върнатите продукти. Молим да проявите разбиране, тъй като разходите по връщането на продуктите и възстановяването на сумата по наложения платеж са за сметка на клиента, който връща продукти, съгласно Българското законодателство.
Моля да имате предвид, че храни, чаеве, билкови смеси и други подобни, приготвени по заявка, не могат да бъдат връщани. Също така, съгласно Закона за потребителите, за да се избегне риск за здравето на потребителите - чл.58(2).

Продуктите в сайта легитимни ли са, сертифицирани ли са?

Да, нашата фирма Билки ЕООД предлага само легитимни продукти, както хранителни, така и козметични. Ние внасяме продукти, и предлагаме продукти на над 500 вносители и производителни на Търговски Марки за България. Ние имаме разрешително за онлайн търговия, което гарантира на вас, че фирмата се контролира от съответните ведомства.

Внимание при самолечение!

Уважаеми посетители на сайта www.bilki.bg, получаваме от вас многобройни въпроси, свързани с вашето здраве, диагноза и методи на лечение. За съжаление, ние не можем да ви консултираме онлайн относно вашето здраве. Това могат да направят след преглед съответните специалисти. Важно е да знаете, че самолечението носи рискове за вашето здраве, затова консултирайте се с вашия доверен лекар, фитотерапевт, хомеопат или друг специалист преди да започнете основно или допълващо лечение с природни средства, хранителни добавки или други продукти.  Особено внимание се изисква при лечението на деца, бременни и кърмачки. 

Ако желаете да споделите свои наблюдения, мнения и въпроси за билките, билколечението или други теми, можете да го направите като коментар към съответния продукт. Моля да имате предвид, че сайта не толерира невярна информация, клевети, недоказани твърдения, незаконосъобразни действия, обиди и грубо отношение и си запазва правото да редактира вашите коментари, с което ви се съгласявате при публикуването им.