bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

За нас - Билки ЕООД

Ние предлагаме най-добрата цена в България за натурални и билкови продукти и чай

В дейността си от 2007 година Билки ЕООД доставя за вас от няколко стотин склада в България над 8000 продукти.
Предлагаме разнообразни продукти, на базата на натурални природни източници, като се стараем да поддържаме богат и качествен асортимент.
Всички продукти в сайта ни са под контрола на 5 държавни институции: РИОКОЗ, РИОСВ, Агенция по храните, Агенция по лекарствата и Министерство на здравеопазването.

Трите най-важни причини, поради които bilki.bg е вашият любим избор!

Гаранция за най-добра цена от билки бг Качество на продуктите от билки бгКачество на доставка от билки бг
Тройна гаранция: стойност, качество и доставка

bilki.bg гарантира, че ще получите най-добрата обща стойност в България за над 8 000 здравословни продукта - автентични марки, продавани на българския пазар. Ние също така ще гарантираме изгодна цена и качеството на доставката на Вашата поръчка.

И още причини за комфорт с нас

Билки е занаят и опит на екип, работещ с грижа и любов

Билки е занаят и опит на екип, работещ с грижа и любов.

Билковият занаят, като всеки занаят, изисква опит и познаване на тънкости и на самите билки. Ние работим в този бизнес от 12 години и познаваме част билковия пазар в България и в света. Затова ще ви кажем, че ако някой ви предлага същата билка на много по-ниска цена, то риска да я пиете е за вас. Вие знаете, че в магазина има хляб на различни цени с различен състав. Същото е и с билките. Ние имаме верую, да не предлагаме това, което не е истинско и качествено. Билките са дар от Бога и ние искаме да ви предложим този дар, такъв какъвто е наистина - лечебен и прекрасен, с любов и грижа.

Качеството на билките не е еднакво навсякъде. Тук можете да разчитате на качествени билки

Тук можете да разчитате на качествени билки на отлични цени.

На пазара има билки и билки. Ние подбираме само пресни и качествени сушени растения, като не си позволяваме да гоним цената само за сметка на качеството. Стараем се въпреки това, че предлагаме качествени билки да поддържаме най-добрите цени. Например ронен цвят от кантарион и стрък с дръжка от кантарион не могат да са на еднаква цена. Когато купите билка или чай от нас, ще пиете наистина билков чай с пълния аромат и най-доброто качество на билката.

Автентични отзиви за билки от реални купувачи

Автентични отзиви от реални купувачи.

От 2019 допускаме само отзиви от нашите регистрирани клиенти, които са поръчали конкретен продукт от bilki.bg. Това гарантира честни и точни отзиви, за да ви помогне да направите разумни възможности за покупка.

Осигуряване на срок на годност и качество

Осигуряване на срок на годност и качество

bilki.bg е в състояние да Ви предложи складови налични продукти! Всички продукти имат срока на годност, отбелязан върху опаковката. Ние предлагаме продукти с дълъг срок на годност и сигурност за клиента. Ние притежаваме лицензирана Билкова Дрогерия село Синитово, която се ръководи от дипломирани фармацевти и специалисти, както и складове за изпълнение на поръчки.

Сертифицирани складове под контрола на Европейската агенция по храните

Сертифицирани складове под контрола на Българската агенция по храните

Центровете за дистрибуция на bilki.bg са с контрол на температура и чистота, което предпазва продуктите от такива условия като влага, топлина и студ. В допълнение, нашите дистрибуторски центрове са сертифицирани за пакетиране и производство на чай, билки, подправки и храни.

Работно време за обслужване на клиенти

Работно време за обслужване на клиенти

Работното ни време е онлайн. Можете да се свържете с нас от 8.00-16.30 в работно време, 5 дни в седмицата. Ние предлагаме чат в скайп и телефонна връзка, за да отговорим на въпроси и да разрешим проблеми с вашите поръчки. Вижте секция Контакти.

Доставки до цяла България с гаранция за връщане на парите

Доставки до цяла България с гаранция за връщане на парите

Получавате поръчките си в дома или офиса си, или в куриерската фирма. Цените на нашия сайт включват гаранция за получаване. Ако сте предплатили продуктите и не получите продуктите, или ги получите счупени ще възстановим плащането Ви или ще направим повторна доставка, по ваш избор.

Ангажимент за съхраняване на личните данни и лична неприкосновеност

Ангажимент за съхраняване на личните данни и лична неприкосновеност

bilki.bg поставя вашата поверителност на първо място. От основаването си през 2007 г. никога не сме продавали или предоставяли на трети лица никаква информация за клиента. Вашата лична информация остава напълно поверителна. От 2018 г., bilki.bg е в съответствие със законите за защита на личните данни на Европейския съюз GDPR.

Криптиране на данни с най-висока степен на сигурност

Криптиране на данни с най-висока степен на сигурност

Това означава, че ако сте използвали плащане с карта в нашият сайт, то ние съхраняваме само последните 4 цифри и датата на изтичане на кредитната ви карта, така че да знаете коя карта използвате.

bilki.bg с грижа за опазване на Планетата

bilki.bg с грижа за опазване на Планетата

Ние предлагаме продукти, които се произвеждат с минимално замърсяване на планетата. Например, билковите чайове са продукт, който не се третира и достига до вас, без да замърсява природата. Хранителните добавки съдържат предимно естествени билки, растения и подправки. Повечето здравословни продукти, които предлагаме са опаковани в лесно разградими опаковки.


Как да получите повече стойност всеки път, когато пазарувате bilki.bg

Нашите цени могат да бъдат дори по-ниски, когато се възползвате от тези допълнителни отстъпки:

бонус точки в билки бг   1% допълнителен кредит

Бонус точки от пазаруването ви през профила ви за следващото пазаруване. Само за регистрирани клиенти.

бонус точки в билки бг   Отстъпки за количество

Купете 2 или повече от многобройните продукти и ще получите допълнителна отстъпка от 5 - 10%.

бонус точки в билки бг   Безплатна доставка за поръчки за количество за дистрибутори

Възползвайте се от нашите безплатни или много ниски цени за доставка. Ще видите опциите за доставка във вашата кошница, според дестинацията и количеството.

бонус точки в билки бг   Промоционални продукти за продажба

Разгледайте нашата специална страница за допълнителни отстъпки за много популярни продукти.


Предупреждения при пазаруване в билки бг   Предупреждения за безопасност на клиента в bilki.bg

Уважаеми посетители на сайта bilki.bg, получаваме от вас многобройни въпроси или коментари, свързани с вашето здраве, диагноза и методи на лечение. Ние не можем да ви консултираме онлайн относно вашето здраве. Това могат да направят след преглед съответните специалисти. Важно е да знаете, че самолечението носи рискове за вашето здраве, затова консултирайте се с вашия доверен лекар, фитотерапевт, хомеопат, натуропат или друг специалист преди да започнете основно или допълващо лечение с природни средства, хранителни добавки или други продукти. Особено внимание се изисква при лечението на деца, бременни и кърмачки. 

Полезни страници и пртньори на фирма Билки ЕООД   Полезни страници и партньори на фирма Билки ЕООД

иал, онлайн, аптека, разрешително, линкИзпълнителна агенция по лекарствата е контролният орган, обезпечаващ сигурността на потребителите, пазаруващи лекарства, добавки и билки  през легитимни фирми с интернет сайтове.

Списъка с акредитираните онлайн търговци от ИАЛ 
Закон за лечебните растения в България 

 

Ние вярваме в лековитата сила на билките и натуралните методи на терапия   Ние вярваме в лековитата сила на билките и натуралните методи на терапия

Anna Ilieva, Анна Илиева, Билки, Bilki, Herb, билки бг,

Здравейте, казвам се Анна Илиева и съм управител на фирма Билки ЕООД. Искам да ви уверя, че нашият екип има само една мисия - да бъдете удовлетворени от общуването ни чрез сайта bilki.bg. Ние винаги се радваме да ви посрещнем и да споделим с вас богатството на билките и билколечението чрез хиляди статии от авторитетни издания и различни автори. 

Аз и екипът на bilki.bg се грижим за оптимизирането качеството на изпълнението на вашите поръчки, проследяването на вашите специфични изисквания и вашите индивидуални потребности.

Ние - екипа на Билки ЕООД се стараем да предложим най-качествените билки и подправки, винаги прясно смлени и ароматни. Подбираме качествени растения, събрани в екологични райони на България и други части на света.

Билки ЕООД - Пълни фирмени данни