Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Лечебни билки

Категория Лечебни билкиBilki.bg предлага широк асортимент от лечебни моно билки с произход от България, както и внос. Разполагаме с богата информация за лечебните им показания и действие както по страниците на продуктите, така и в нашите секции “Здравна библиотека”, “Здравинки”, “250 болести и лечение”.

Винаги пресни и качествени билки, пакетирани от нас, в специализирано, лицензирано предприятие за пакетиране в специални опаковки, сертифицирани за хранителни продукти. Предлагаме качествени билки от производители, с които работим над 10 години.

Билките са лечебни растения, които са богати на биологично активни вещества като алкалоиди, гликозиди, полизахариди, танини, флавоноиди, етерични масла, витамини, микроелементи и много други. Към момента, науката е успяла да изучи фармацевтичното и лечебно действие на много от тях, което ги прави идеална форма на лечение за широк спектър от болести.

Важно е да се отбележи, че съвременната медицина  и народната медицина вече до голяма степен работят в съдействие за откриване на лечебни средства, тъй като голяма част от модерните медикаменти са с билков произход.

 

Опции за преглед

Items 1 to 12 of 430 total

на страница
Loading...
Опции за преглед

Items 1 to 12 of 430 total

на страница