bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Лечебни билки - Страница 2

Опции за преглед

Items 13 to 24 of 459 total

на страница
Loading...
Опции за преглед

Items 13 to 24 of 459 total

на страница

Категория Лечебни билкиBilki.bg предлага широк асортимент от лечебни насипни билки с произход от България, както и внос. Разполагаме с богата информация за лечебните им показания и действие както по страниците на продуктите, така и в нашите секции “Здравна библиотека”, “Здравинки”, “250 болести и лечение”.

Винаги пресни и качествени билки, пакетирани от нас, в специализирано, лицензирано предприятие за пакетиране в специални опаковки, сертифицирани за хранителни продукти. Предлагаме качествени билки от производители, с които работим над 14 години.

Билките са лечебни растения, които са богати на биологично активни вещества като алкалоиди, гликозиди, полизахариди, танини, флавоноиди, етерични масла, витамини, микроелементи и много други. Към момента, науката е успяла да изучи фармацевтичното и лечебно действие на много от тях, което ги прави идеална форма на лечение за широк спектър от болести.

Важно е да се отбележи, че съвременната медицина  и народната медицина вече до голяма степен работят в съдействие за откриване на лечебни средства, тъй като голяма част от модерните медикаменти са с билков произход.