bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Хомеопатия

Хомеопатия

Опции за преглед

Items 1 to 12 of 769 total

на страница
Loading...
Опции за преглед

Items 1 to 12 of 769 total

на страница

Хомеопатичните лекарства са базирани на принцип, при който от веществото майка се копира информацията, свързана с качествата на лечебното растение или вещество чрез потенциране. При потенцирането информацията за съответното хомеопатично лекарствено средство се усилва чрез броя потенцирания. Така получените потенции на съответното хомеопатично лекарство са известни в много страни с абревиатурата CH.

Хомеопатичните лекарства се назначават индивидуално за всеки човек от хомеопат или натуропат или в определени случаи с хомеопатични справочници. Към много от хомеопатичните лекарства сме приложили подробно описание с допълнителна информация. Също така ви предоставяме възможността да прочетете онлайн, в секцията ни Здравна библиотека - Онлайн книгата Хомеопатично лечение. Вътре можете да откриете десетки информативни статии за хомеопатично лечение по заболявания, при мъже, жени и деца.

В bilki.bg не правим хомеопатични прегледи и консултации. Моля обърнете се към специалист Хомеопат или Натуропат или разгледайте предлаганата от нас подробна информация за хомеопатично лечение.