bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Стави и хрущяли

Опции за преглед

Items 1 to 12 of 99 total

на страница
Loading...
 • Куркума, джинджифил и витамини, Barbel Drexel, 180 таблетки

  Куркума, джинджифил и витамини, Barbel Drexel, 180 табл.

  Цена: 29,64 лв.
  Kurkuma-Ingwer е натурална формула с екстракти от куркума и джинджифил, витамин С и витамин D3. Проявява общоукрепващи, противовъзпалителни и подпомагащи храносмилането свойства.
 • ленено масло, Барлийнс, Barlean's flax oil, softgel, капсули

  Ленено масло, Barlean's, 1000 мг, 100 софтгел капс.

  Цена: 56,38 лв.
  Ленено масло на Барлийнс, богато на Омега 3, 6, 9 ненаситени мастни киселини. Поддържат сърдечно-съдовата система, регулират нивата на триглицеридите и холестерола, подпомагат зрителната и мозъчната функция, укрепват имунната система, благоприятстват за намаляване влиянието на ПМС върху организма. Спомага за поддържане на здрави стави, кости, коса и кожа.
 • ленено масло, барлийнс, barlean's,lignani,flax oil, sofgels, ленени масло с лигнани, капсули

  Ленено масло с Лигнани, Barlean's, 1000 мг, 100 софтгел капс.

  Цена: 47,02 лв.
  Лененото масло на Барлийнс е най-богатият на растително базирани Омега-3 мастни киселини природен продукт. 100% органичното ленено масло на Barlean’s е познато като “най-свежото на света”, заради това че, както всеки продукт от семейството на Barlean’s е студено пресовано точно в деня на поръчката за доставяне и е датирано за това, че е прясно. Резултатът е възможно най-свежото и с най-добър вкус ленено масло.
 • ленено масло,flax oil, barlean's, softgel, барлийнс, капсули

  Ленено масло, Barlean's, 1000 мг, 250 софтгел капс.

  Цена: 86,86 лв.
  Ленено масло на Барлийнс, богато на Омега 3, 6, 9 ненаситени мастни киселини. Поддържат сърдечно-съдовата система, регулират нивата на триглицеридите и холестерола, подпомагат зрителната и мозъчната функция, укрепват имунната система, благоприятстват за намаляване влиянието на ПМС върху организма. Спомага за поддържане на здрави стави, кости, коса и кожа.
 • чай зелен овес, пикочно-полови заболявания, артритни болки, инфекции

  Зелен овес стрък рязан, Avena sativa

  Цена: 2,90 лв.
  Билката Зелен овес действа благоприятно на нервната система, както и за бързо възстановяване след тежки заболявания. Прочиства много добре организма от токсините.
 • Камала на прах, червен плод, боядисване, Камала Дърво, Камала боядисване, Orange Камала, Червената Камала, Камала

  Камала на прах - червен плод, Mallotus philippinensis

  Цена: 6,35 лв.
  За тониране (боядисване) на коса. Според Аюрведа всички части на растението Камала /има горчив вкус/ се използват като прочистващо, противоглистно, противовъзпалително, и ако се приема с мляко или извара (кисело мляко), може да бъде благоприятно за изгонване на глисти и тении от организма на заразения. Билката Kamala или Kampillakah също се използва чрез външно приложение чрез намазване, за насърчаване на зарастването на язви и рани.
 • дяволски нокът, капсули

  Дяволски нокът, Bioherba, 360 мг, 100 капс.

  Цена: 12,86 лв.
  Дяволският нокът действа благоприятно при възпаления, ревматизъм, подагра, миалгии, лумбаго и артрити. Спомага за намаляване отока и болката на възпалените стави и облекчава подвижността им. Помага на спортистите при болки в мускулите и при претоварване на сухожилията.
 • босвелия, капсули, биохерба р, гъвкави стави

  Босвелия, Bioherba, 400 мг, 100 капс.

  Цена: 12,85 лв.
  Босвелия е индийска билка с богата история в древната аюрведична медицина, която допринася за гъвкави стави и играе значителна роля в поддържането на нормална ставна функция.
 • пилешки колаген, тип ii, капсули, биохерба р, пилешки

  Пилешки колаген тип II, Bioherba, 250 мг, 100 капс.

  Цена: 24,74 лв.
  Пилешки колаген тип II Bioherba - натурална подкрепа за ставите. Колагенът е естествен компонент, който подпомага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулатура и др.
 • целадрин, биохерба, капсули

  Целадрин, Bioherba, 120 мг, 60 капс.

  Цена: 12,86 лв.
  Целадрин е благоприятен за подобряване здравето и гъвкавостта на ставите. Има благоприятен противовъзпалителен ефект, спомага против износване на ставния хрущял.
 • хондроитин сулфат,капсули, биохерба р

  Хондроитин сулфат, Bioherba, 590 мг, 100 капс.

  Цена: 39,59 лв.
  Хондроитин сулфатът представлява глюкозаминогликан (GAG) - вещество, което се свързва с колагена и еластина при образуването на хрущялите.
 • череша супер концентрат, биохерба

  Череша Супер концентрат, Bioherba, 270 мг, 100 капс.

  Цена: 19,79 лв.
  Продуктът е отличен източник на антоцианини, които също са известни с противовъзпалителните си и антиоксидантни свойства. Доказано е, че антоцианините противодействат на процеса на хронично възпаление в тялото.
Опции за преглед

Items 1 to 12 of 99 total

на страница
Натурални билкови продукти за облекчаване на болка при възпален артрит и болка в ставите. Помощ от природата при лечение на заболявания на опорно-двигателната система. Ставите, хрущялите и костите са в основата на двигателната система на човека. Тяхното здраве е уязвимо и с времето това започва да си проличава. Добавките в тази категория се грижат за здравето на вашите стави и хрущяли. Глюкозамин, хондроитин, мсм са хранителни добавки, които можете да намерите при нас, а те са много полезни за много части на ставите, включително сухожилия, хрущял и синовиална течност.