bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

ПАРТНЬОРИ

Партньори, Полезни връзки 
в областта на лечението с билки, билкови чаеве, мед, пчелни продукти, както и книги за тялото и душата, които ще ви помогнат да намерите своя баланс в днешния бърз и напрегнат начин на живот.


Биохерба Р ООД - хранителни добавки, натурални етерични масла, ароматни трапезни и лечебни чаеве, лековити тинктури и натурални здравословни продукти. Хранителни добавки и витамини с най-добро качество и най-конкурентни цени за клиента в Европа.

Веда Хаус София - Къща за чай и мъдрост - място за да успокоите ума си и да се насладите на стотици видове чай от цял свят, селектирани за вас от Veda Tea.

Лечение с Прана - холистичен метод за възстановяване баланса и хармонията на физическия, умствен и емоцонален аспект на личността.

Фондация "Деца на България" - Материална и социална подкрепа на Домове за възрастни хора, Подкрепа на детски домове и домове за деца със специални нужди. Подкрепа на социално слаби, организиране и финансиране на столове за безплатна храна и подкрепа с облекло на нуждаещи се.

Аюрведа готварски курс - от Юрий Ковачев. Ако обичате да готвите, но искате да готвите здравословно и да познаете лечебните свойства на храните и подправките, този курс е безценен подърък за вас.

Страничка за духовна литература - Духовна литература, готварски книги, събития, места, хора и мъдрости.

Възстановителен център Доби - гр.Пловдив - масаж, рехабилитация, индивидуални занимания, ароматерапия, таласотерапия, термална кал, терапия ца лице, тангентор, сауна, солариум, гимнастика, лечебна физкултура.

Шаранагати - Духовни статии от духовни учители на няколко езика, включително на български. Пракитечески въпроси и ясни отговори на въпроси, които вълнуват този, който върви по своя духовен път.

Спиралата-нет  - Виртуална библиотека за алтернативно лечение на тялото и духа. Полезни книги на български и руски език в електронен формат.

Фитотерапевт Проф. д-р Петър Манолов, д.м.н.
Приемни дни: понеделник - петък от 14 до 18 ч.
Бул. Цар Борис ІІІ бл.49 вх.Б, за записване: тел.: 02 851 19 52 
ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ 
по ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ И ФИТОТЕРАПИЯ
В кабинета се консултират и лекуват пациенти от: белодробни, сърдечно-съдови, стомашно-чревни, бъбречни, ендокринни, нервни, кожни, гинекологични, ушни-носни-гърлени, очни, стоматологични, онкологични заболявания, ревматоиден артрит и артрози.