Пушен Червен пипер млян, Capsicum annuum, насипно

В наличност
Останали са само %1
кат №
b414conf
рейтинг:
100 % of 100
Пушеният червен пипер се произвежда от изсушен смлян червен пипер (Capsicum Annum), мек сладък сорт, бавно изсушен на слънце, за да запази всичките си естествени качества. След това опушен на дъбова жар, за да се придаде богат опушен аромат.
1,56 лв.
1,56 лв.

Безплатна Доставка над 59 лв до 6 кг.

Пушен Червен пипер -  подправка

Capsicum annuum

Пушеният червен пипер се произвежда от изсушен смлян червен пипер (Capsicum Annum), мек сладък сорт, бавно изсушен на слънце, за да запази всичките си естествени качества. След това е опушен на дъбова жар, за да се придаде богат опушен аромат. Използва се широко в кухнята поради богатия си аромат и дълбок червен цвят, като основна съставка или просто като поръска за добавяне на цвят към ястие.

Подходяща продправка за боб, леща, маринати, зеленчуци, супи и други ястия. Придава уникален вкус и аромат на ястията, така сякаш са приготвени на дървени въглища. 

Една чаена лъжичка в ястие за четирима души, често е повече от достатъчна. Внимавайте, когато го използвате, за да не доминира вкусът му. Когато се съмнявате, винаги добавяйте малко по-малко и първо опитайте ястието, за да определите дали имате нужда от повече.

Начин на употреба на Пушен Червен пипер

За овкусване на боб, леща, маринати, зеленчуци, супи, яйца, сирена, месо на скара, печени картофи. 
1/2 - 1 чаена лъжица е достатъчна за 4-6 порции.

Състав

Сушен червен пипер, опушен, смлян и термично обработен (Capsicum annuum).

Произход

България

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация