Витаслим продукти за отслабване

 Витаслим Vitaslim продукти за здраве

Vitaslim е марка френски хранителни добавки, съставени от уникални течни формули за постигане на здрава и красива кожа, естествен баланс и съответно хармонично тяло. Vitaslim притежават сертификати за стриктен контрол за безопасност, качество и 100% натурални съставки. Застъпвайки мисълта, че красотата идва отвътре Vitaslim създава продуктова гама, която се грижи не само за красотата, но и за здравето на хората, а както на всички ни е известно здравето отвътре винаги е видимо отвън.

Тезата на Vitaslim, че красотата идва отвътре се прилага успешно и в  технологията на марката, наречена Licaps. Иновативността при Licaps се състои в запечатването на течни, свежи, чисти и органични съставки в твърди желатинови капсули без химическа и термична обработка.

Характерното за Витаслим е не само дългогодишната история, отговаряща на качество и традиции, но и на производството на хранителни добавки, които са със значително по-малко допълнително вложени вещества (пълнители), в сравнение с таблетките.
Витаслим (Vitaslim) е марка продукти без разтворители; без консерванти; без глутен; без захар; без ГМО, тъй като всички продукти на Vitaslim в Licaps® са направени с желатин от продукти с морски произход, като по този начин задоволяват различните потребителски нужди. НАУРАЛНОСТ това е едната от харакеристиките на Витаслим (Vitaslim).

Освен с НАТУРАЛНОСТ продуктите на Витаслим (Vitaslim) се характеризират с БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ. Продуктите, които са под формата на таблетки или прахови форми в капсули се разграждат много бавно в организма и ефекта от тяхното приемане винаги се забавя. Докато една желатинова капсула от марката Витаслим (Vitaslim), след като попадне в организма се разтваря бързо и освобождава своето съдържание. Този процес без съмнение можем да наречем ЕФЕКТИВНОСТ, тъй като съдържащите се течни съставки, се абсорбират по-добре от съставките на продукти с прахово съдържание. За разлика от останалите хранителни добавки представяни на пазара Vitaslim продуктите в Licaps® имат по-добра ефективност и са по-щадящи. Дават СИГУРНОСТ на организма, подобно на технологията, по която са направени. В производството им се използва патентована технология за запечатване на течности в капсули, наречена LEMSTM (Liquid Encapsulation Microspray Sealing). С уникалната технология се постига сигурно запечатване, с което се избягва изтичане на течното съдържание. След запечатването си капсулите Licaps® не могат да бъдат отваряни и затваряни отново. Това гарантира на потребителя, че винаги получава пресен, чист и безопасен продукт.

Витаслим Vitaslim продукти за здраве

 

Витаслим (Vitaslim) символ на НАТУРАЛНОСТ, БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ, ЕФЕКТИВНОСТ И СИГУРНОСТ

 Бързо действие и ефективност са двете основни неща, които иска човек, когато отслабва. В стремежа си да отслабнем  желалаем да има средство, което да ни даде по-добър резултат, а ние да положим по-малко усилия. Редуцирането на теглото не е най-приятното изживяване, но Витаслим (Vitaslim) предлага ефикасен продукт наречен Vitaslim Fitness (Витаслим Фитнес).
 


Витаслим фитнес и здравеVitaslim Fitness (Витаслим Фитнес)

представлява абсолютно чист, функционално активен L-carnitine, който работи за редуциране на теглото, като действа за по-бързото и пълно изгаряне на мазнините. Увеличава произведената от тях енергия и стимулира мастната обмяна. Осигурява бързото и ефективно изгаряне на подкожните мазнини, извежда токсините, получените след горенето. Особено полезен е за възрастни хора и вегетарианци, тъй като при тях се наблюдава дефицит на L-carnitine в организма. Vitaslim FITNESS е произведен във Франция по патентована технология Licaps® на Capsugel за влагане на течни растителни екстракти в твърди желатинови капсули. При този процес се елиминира термичната обработка на активното вещество. Това позволява да се запазят полезните му свойства в максимална степен и гарантира бързото и пълното му усвояване от организма.

Препоръчвана доза за дневен прием от 2 капсули / 4 капсули / 6 капсули:

L-карнитин (L-carnitine, CarnipureTM) – 600/1200/1800 mg. Помощни вещества: стабилизатори/емулгатори: глицерол, хипромелоза, вода, малтодекстрин. Препоръчваме ви да комбинирате Витаслим Фитнес с контролирано и балансирано хранене, както и с двигателен режим, за да се получи желания и видим резултат.

Закупуването на този уникален по своето действие продукт можете да осъществите на сайта на bilki.bg. Ние предлагаме качествени продукти на атрактивни цени и безупречно обслужване.


  Витаслим здраве и линия

Vitaslim Line (Витаслим Лайн)

Отслабването в повечето случаи е съчетано с желанието излишните мастни натрупвания да не се върнат по проблемните места. Ето защо bilki.bg Ви предлага Vitaslim Line (Витаслим Лайн). Продукт от серията Витаслим (Vitaslim), който е комбинация от биологично активни вещества за здравословно и трайно отслабване. Продуктът ефективно редуцира теглото, като се концентрира върху проблемните зони. Стимулира изгарянето на подкожните мазнини – най-вече в областта на ханша, талията и бедрата и предотвратява образуването на нови. Избягва се йо-йо ефект. Vitaslim LINE е произведен във Франция по патентована технология Licaps® на Capsugel за влагане на течни растителни екстракти в твърди желатинови капсули. При този процес се елиминира термичната обработка на активното вещество. Това позволява да се запазят полезните му свойства в максимална степен и гарантира бързото му и пълно усвояване от организма.

Желатиновите капсули Licaps® са:

Без разтворители;без консерванти;без глутен;без захар,без ГМО.

Съдържание

Една капсула /препоръчвана доза за дневен прием от 3 капсули:

Конюгинирана линолова киселина (CLA/Conjugated Linoleic Acid) – 305/915 mg;

Екстрат от зелен чай (Camellia sinensis extract) – 100/300 mg;

Екстрат от гуарана (Guarana Extr.) – 50/150 mg;

Хром (като Chromium (III) Chloride) – 25/75 µg.

Помощни вещества: сгъстители/емулгатори: бял пчелен восък, соев лецитин. Оцветители (Е171, 141).


 

 

Витаслим линия и здравеВитаслим Лайт (Vitaslim LIGHT)

Както подчертахме, отслабването е занимание самотно и трудоемко и понякога ни се иска то да става много по-бързо и  два пъти по-ефикасно. За тази цел bilki.bg Ви предлага Витаслим Лайт (Vitaslim LIGHT). Продукт за ефективно и трайно отслабване, който работи в двете най-важни посоки при редуциране на теглото – контролиране на храненето и ускоряване на изгарянето на мазнините. Двойното действие се дължи на уникалната му формула от две активни съставки с клинично доказан ефект – PinnoThinTM (растително масло, получено от ядките на корейски бор) и CLA (конюгирана линолова киселина). Съставката PinnoThinTM потиска чувството на глад и така ефективно предпазва от преяждане.

 

Всяка жена, която държи на естествената красота желае да има блестящата си коса, изящен маникюр и копринена кожа. Но все по-рядко жената отделя полагащото й се внимание, тъй като това изсиква време, а за bilki.bg то е ценно, ето защо Ви предлагаме да спестите време за процедури и да го използвате за почивка, използвайки продукта на Витаслим (Vitaslim) Витаслим Бюти (Vitaslim BEAUTY). Комплексната грижа за красива коса, кожа и нокти. Уникалната му формула е с многопосочно действие и се грижи за красотата и здравето на косата, кожата и ноктите. 

VITASLIM LIGHT е произведен във Франция по патентована технология Licaps® на Capsugel за влагане на течни растителни екстракти в твърди желатинови капсули. При този процес се елиминира термичната обработка на активното вещество. Това позволява да се запазят полезните му свойства в максимална степен и гарантира бързото му и пълно усвояване от организма.

Желатиновите капсули Licaps са:
без разтворители; без консерванти; без глутен; без захар; без ГМО;
 

Съдържание

Препоръчвана доза за дневен прием от 3 капсули / 6 капсули:

Активни съставки: Конюгирана линолова киселина (Conjugated linoleic acid, CLA) – 750/1500 mg; Масло от ядки на корейски бор (PinnoThinTM, Pinus koriensis seed oil) – 750/1500 mg;
Помощни вещества: антиоксидант - токоферол (Е306).

 

 

Витаслим здраве и красотаВитаслим Хелт (Vitaslim Health)

Споменахме в началото на изложението ни, че красотата идва отвътре, а красотата е здраве. Ето защо няма как да пропуснем да Ви предложим един от най-ефикасните продукти на Витаслим (Vitaslim), Витаслим Хелт (Vitaslim Health). Eстествен и екологично чист омега-3 продукт за поддържане на здравословен баланс и оптимизиран холестерол. Той има изключително мощно антиоксидантно действие и клинично доказана ефективност. Понижава холестерола и триглицеридите и ги поддържа в нормални граници. Подобрява подвижността на ставите, като намалява ставните възпаления. Подсилва паметта и концентрацията, като подобрява кръвообращението. Значително отслабва предменструалното неразположение. Запазва клетките здрави и забавя стареенето.

Витаслим съчетание

Можете да съчетавате ВИТАСЛИМ ЛАЙТ КАПСУЛИ И ВИТАСЛИМ ЛАЙН КАПСУЛИ за постигане на идеалната фигура.

Билки ООД е Вашият неотлъчен партньор в избора Ви на здравословни и полезни продукти. Ние се стремим да предложим най-добрите и качествени продукти на пазара, с цел да Ви спестим време. Вашето време е ценно за нас.