bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Ашваганда корен рязан – Индийски Жен-шен, Withania somnifera Ashwagandha

Цена: 6,34 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Ашваганда или "Индийски жен-шен" е билка с доказано действие в Аюрведичната медицина, която подмладява и подобрява психическото здраве на организма. Ашваганда е силен енергетик и адаптоген.

Кат. №: b149conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

ашваганда билка

Още изгледи

  • ашваганда билка, индийски жен- шен, ашваганда корен, Withania somnifera Ashwagandha, ашваганда билка цена
  • ashwagandha, адапроген, ашваганда употреба, индийски жен-шен ползи
Описание на продукта Мнения (9) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Видин! Благодарим Ви за полезната информация относно Ашваганда корен рязан, Индийски Жен-шен, Withania somnifera Ashwagandha. Сигурни сме, че ще бъде от полза за много от нашите потребители! Бъдете здрав. Честит празник! Поздрави от екипа. (Публикувано на 2.03.2022)
тинктура ашваганда Мнение на Видин
Оценка
Съотношението билка : спирт 70градуса е 1:5,предварително билката я смилате в кафе-мелачка. Аз я кисна мин.30дни. Дозировка - стандартно 1 до 2 пъти по 25капки дневно. За предпочитане вечер или обед и вечер - за по-добър сън. Който за пръв път ще я ползва - започва се доза от 10капки на ден и се увеличава постепенно и се следи да няма странични реакций.

Най-добрата дозировка се определя индивидуално с радиестезично махало, като първо се проверява до колко е полезна тази билка за него, ако е над неутралното значи е добра за вас. Да се работи с радиестезично махало е възможно за почти всеки човек, но е необходимо известно обучение или самоубочение и желание.

Може да се ползва и като се напълват капсули размер 0 със смляна и пресята билка. Може да си купите и готовите продукти, но са прекалено скъпи. (Публикувано на 2.03.2022)
Отговор до Илия Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Илия! Билката АШВАГАНДА, ИНДИЙСКИ ЖЕН-ШЕН, КОРЕН, Withania somnifera Ashwagandha не вирее свободно в България. Внасяме я от Азия (нейната родина). Сигурни сме разбирате, че това отнема време, особено предвид усложнената обстановка заради вируса и затрудненията в транспорта, които причинява. Очакваме доставката да пристигне до няколко дни. Бутона ПОРЪЧАЙТЕ ще бъде активен веднага, щом това е възможно. Благодарим Ви за търпението. Бъдете здрав и поздрави от екипа. (Публикувано на 7.02.2022)
Ашваганда Мнение на Илия
Оценка
Явно няма да е налична до 2 седмици (Публикувано на 7.02.2022)
Отговор до Илия Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, имали сме наличност в началото на миналата година. Стараем се да поддържаме постоянно билките, които предлагаме. Миналата година поради затруднения с международния транспорт имаше лиспа на някои чуждестранни билки. Ашваганда е между тях. До две седмици ще имаме налична ашваганда корен от биологично производство. Поздрави (Публикувано на 27.01.2022)
Защо не я предлагате вече Мнение на Илия
Оценка
Здравейте, повече от година и половина не предлагате ашваганда на корен. Каква е причината? (Публикувано на 26.01.2022)
Отговор до Бат Кольо Мнение на bilki.bg
Оценка
Здрвейте, ние предлагаме тинктура AШВАГАНДА, ТИНКТУРА, 50мл, която можете да поръчате оттук:
https://bilki.bg/ashvaganda-tinktura-50ml.html (Публикувано на 13.01.2020)
Тинктура Мнение на Бат Кольо
Оценка
Здравейте , може ли рецепта за тинктура ? (Публикувано на 9.01.2020)
2834 Мнение на Антоанета
Оценка
Всичко това ми харесва ,като предлагане и описание.ВНИМАНИЕ !----Не се описват за какви болести са несъвместими.Един възрастен човек обикновено има по 2-3 заболявания.Много по -добре ще бъде ако описвате и тези подробности.Не е въпроса само да се купуват тези не съвсем евтини билки ,а и да бъдат ползувани по предназначение БЕЗ СТРАХ ЧЕ МОЖЕ ДА НИ НАВРЕДИ НА ДРУГОТО НИ ЗАБОЛЯВАНЕ.Предполагам,че и други като мен си го мислят.Така че БЪДЕТЕ ТАКА ДОБРИ ДА ОПИСВАТЕ СТРАНИЧНИТЕ ЯВЛЕНИЯ И НЕСЪВМЕСТИМОСТИ С ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Отговор: Здравейте, текста на билката е преработен, съгласно вашето запитване. Можете да научите всичко необходимо, по-горе в текста. Поздрави! (Публикувано на 19.04.2015)
Вижте още мнения на клиенти