bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Тройчатка Тинктура, Bioherba, 100 мл.

Цена: 16,90 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Тройчатка - щит срещу паразитите! Тройчатка е Вашият троен билков детокс! Карамфил, Артемизинин и Зелен орех - трио билки за по-здрав организъм. Тройчатка подпомага детоксикацията на организма.

Кат. №: BH8159

Бруто тегло: 0.2800 кг.

Производител: Bioherba R

тройчатка, тинктура,

Още изгледи

  • тройчатка, тинктура,
  • тройчатка цена, тройчатка, детокс, troychatka, Противопаразитна програма
Описание на продукта Мнения (55) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Женя Тодорова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Придържайте се към посочената от производителя, дозировка на продукта.
Бъдете здрави,
Екип Билки БГ (Публикувано на 19.12.2022)
Дневен прием на Тройчатка Мнение на Женя Тодорова
Оценка
Здравейте, възможно ли е при първо лечение с Тройчатка след 7 ден/7 капки/ да се приемат по 20 капки ежедневно с цел по-бързо овладяване на паразитоза и за какъв период е препоръчително? (Публикувано на 16.12.2022)
Отговор до Е.Г Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, най-добре би било да се консултирате с лекуващия Ви лекар.
Бъдете здрави, Екип Билки БГ (Публикувано на 16.11.2022)
Тройчатка Мнение на Е. Г
Оценка
Здравейте, имам гастрит и хеликобактер. Мога ли пия Тройчатка като и да комбинира с хеликофикс? (Публикувано на 15.11.2022)
Отговор до Дани Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Възможно е състоянието, което описвате, да е т.нар. "лечебна криза", която настъпва в резултат на пречистване на организма от токсини, паразити и пр. Възможно е и дозата от 60 капки да е твърде "силна" за вас. И все пак, това са само предположения, така че нашия съвет е, да преустановите употребата на продукта за известен период от време и да се консултирате с лекар, в случай, че описаното състояние продължава.
Бъдете здрави,
Екип Билки БГ (Публикувано на 18.10.2022)
странични ефекти Мнение на Дани
Оценка
Здравейте,
започнах въпросната Тройчатка преди 8 дни,по схемата.Снощи взех 60 капки в 200мл вода и 5 мин по-късно стана страшно - вдигнах температура 38,1,започна да ме втрисва,стигна се до там,че получих конвулзии на крайниците,1 час седях с пръст в уста,защото иначе можеше да си прехапа езика или да си изкъртя зъбите от силното тракане.Всичко това продължи около час .Температурата се свали до към 37,3 и започна адско главоболие,което продължава и днес и което никое хапче не може да спре.Почислих в началото,че съм се разболяла,но всичко това се случи 5 мин след взимане на 60-те капки,отведнъж. Въпроса ми е,възможно ли е да съм получила някакъв страничен ефект? Честно казано не знам дали да взимам след седмица още 60 капки...
Предварително благодаря за отговора! (Публикувано на 15.10.2022)
Отговор до Maya Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, би било добре да се консултирате с лекар преди употреба, той най-добре ще ви насочи, дали ще имате проблем. (Публикувано на 10.04.2020)
Мнение на Мая Мнение на Maya
Оценка
Здравейте, аз съм със синдром на раздразнените черва / колит. Мога ли да употребявам продукта с цел прочистване на червата (Публикувано на 9.04.2020)
Отговор до Лари Мнение на bilki.bg
Оценка
За много години! Ако имате предвид, че два месеца е срока на годност след отваряне, то това е указание за всички видове тинктури на пазара, като идеята е, че ако опаковката се остави отворена или недобре затворена, спирта и водата ще се изпарят и продукта ще стане негоден за употреба. Ако вие затваряте добре опаковката тинктурата може да се ползва в рамките на указания на опаковката срок на годност + 2 месеца допълнително. Схемата за прием на Тройчатка е класическата, както е указано на опаковката. Отделни хора при първото, начално изчистване приемат по 20-30 капки всеки ден до приключване на тинктурата, а след това периодично - веднъж седмично или веднъж месечно. Но този прием е по ваше усмотрение или на вашия натуропат. Трябва да отчетете вашето състояние, как ще се почувствате по време на приема, също възраст и килограми. На опаковката на Тройчатка е указана максималната доза, която е подходяща за мъже с едро телосложение. Надявам се да сме ви били полезни. Желаем ви здраве и успехи през тази година! (Публикувано на 2.01.2020)
Въпрос Мнение на Лари
Оценка
Здравейте! Тъй като класическата схема на прием, която е описана на продукта не отговаря на реалността /т.е. по дадената схема няма как да се употребят 100мл в рамките на 2 месеца/, въпросът ми е има ли друга схема, по която може да се приема тинктурата? Например ежедневно? Но в такъв случай по колко капки и в колко вода? (Публикувано на 17.12.2019)
Отговор до Галин Маргаритов Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Галин Маргаритов, няма значение по кое време на деня ще я приемате, но е добре да не е на гладно тъй като е спиртен извлек. (Публикувано на 6.08.2019)
Тройчатка Мнение на Галин Маргаритов
Оценка
Здравейте ,по кое време на деня е хубаво да се пие тройчатка и има ли значение преди или след храна ? (Публикувано на 3.08.2019)
Вижте още мнения на клиенти