bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Тройчатка® Тинктура при чревни паразити, Bioherba, 100 мл.

Цена: 18,59 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Тройчатка - щит срещу паразитите! Тройчатка е Вашият троен билков детокс! Карамфил, Пелин и Зелен орех - трио билки за по-здрав организъм. Тройчатка подпомага детоксикацията на организма.

Кат. №: BH8159

Бруто тегло: 0.2800 кг.

Производител: Bioherba R

тройчатка, тинктура,

Още изгледи

  • тройчатка, тинктура
  • тройчатка цена, тройчатка, детокс, troychatka, Противопаразитна програма
Описание на продукта Мнения (57) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Станимир Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Благодарим Ви за споделеното мнение.
От няколко месеца Тройчатка е с обновен състав, в който алкохолът е заменен с растителен глицерин, чудесен носител на активните вещества, който не дразни стомашната лигавица. Вероятно това е и причината да не усещате горчивината на разтвора. Останалите съставки са непроменени, а е добавен и витамин С във формулата.
Бъдете здрави,
Екип Bilki.bg (Публикувано на 9.11.2023)
Не е това което беше ! Мисля че този продукт е променен и не ми вдъхва доверие! Мнение на Станимир
Оценка
Здравейте. Ползвам Тройчатка от доста време... и винаги съм бил доволен ... Днес си закупих поредната бутилчица след пауза от 5 месеца ..... Не е съшата на вкус.. Не горчи така както беше преди а това се дължи на пелина в тройчатката (горчивината), тази бутилка по скоро сладнее дори леко нагорчаване не усещам ..... И това не ми вдъхва доверие ... Разочарован съм ! (Публикувано на 7.11.2023)
Отговор до Женя Тодорова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Придържайте се към посочената от производителя, дозировка на продукта.
Бъдете здрави,
Екип Билки БГ (Публикувано на 19.12.2022)
Дневен прием на Тройчатка Мнение на Женя Тодорова
Оценка
Здравейте, възможно ли е при първо лечение с Тройчатка след 7 ден/7 капки/ да се приемат по 20 капки ежедневно с цел по-бързо овладяване на паразитоза и за какъв период е препоръчително? (Публикувано на 16.12.2022)
Отговор до Е.Г Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, най-добре би било да се консултирате с лекуващия Ви лекар.
Бъдете здрави, Екип Билки БГ (Публикувано на 16.11.2022)
Тройчатка Мнение на Е. Г
Оценка
Здравейте, имам гастрит и хеликобактер. Мога ли пия Тройчатка като и да комбинира с хеликофикс? (Публикувано на 15.11.2022)
Отговор до Дани Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Възможно е състоянието, което описвате, да е т.нар. "лечебна криза", която настъпва в резултат на пречистване на организма от токсини, паразити и пр. Възможно е и дозата от 60 капки да е твърде "силна" за вас. И все пак, това са само предположения, така че нашия съвет е, да преустановите употребата за известен период от време или да намалите капките.
Консултирайте с лекар, в случай, че описаното състояние продължава, защото може да имате заболяване, несвързано с билките.
Бъдете здрави,
Екип Билки БГ (Публикувано на 18.10.2022)
странични ефекти Мнение на Дани
Оценка
Здравейте,
започнах Тройчатка преди 8 дни,по схемата.Снощи взех 60 капки в 200мл вода и 5 мин по-късно се почуствах неразположена.Всичко това продължи около час. Въпроса ми е,възможно ли е да съм получила някакъв страничен ефект?
Предварително благодаря за отговора! (Публикувано на 15.10.2022)
Отговор до Maya Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, би било добре да се консултирате с лекар преди употреба, той най-добре ще ви насочи, дали ще имате проблем. (Публикувано на 10.04.2020)
Мнение на Мая Мнение на Maya
Оценка
Здравейте, аз съм със синдром на раздразнените черва / колит. Мога ли да употребявам продукта с цел прочистване на червата (Публикувано на 9.04.2020)
Отговор до Лари Мнение на bilki.bg
Оценка
За много години! Ако имате предвид, че два месеца е срока на годност след отваряне, то това е указание за всички видове тинктури на пазара, като идеята е, че ако опаковката се остави отворена или недобре затворена, спирта и водата ще се изпарят и продукта ще стане негоден за употреба. Ако вие затваряте добре опаковката тинктурата може да се ползва в рамките на указания на опаковката срок на годност + 2 месеца допълнително. Схемата за прием на Тройчатка е класическата, както е указано на опаковката. Отделни хора при първото, начално изчистване приемат по 20-30 капки всеки ден до приключване на тинктурата, а след това периодично - веднъж седмично или веднъж месечно. Но този прием е по ваше усмотрение или на вашия натуропат. Трябва да отчетете вашето състояние, как ще се почувствате по време на приема, също възраст и килограми. На опаковката на Тройчатка е указана максималната доза, която е подходяща за мъже с едро телосложение. Надявам се да сме ви били полезни. Желаем ви здраве и успехи през тази година! (Публикувано на 2.01.2020)
Въпрос Мнение на Лари
Оценка
Здравейте! Тъй като класическата схема на прием, която е описана на продукта не отговаря на реалността /т.е. по дадената схема няма как да се употребят 100мл в рамките на 2 месеца/, въпросът ми е има ли друга схема, по която може да се приема тинктурата? Например ежедневно? Но в такъв случай по колко капки и в колко вода? (Публикувано на 17.12.2019)
Вижте още мнения на клиенти