bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Тройчатка Тинктура, Bioherba, 100 мл.

Цена: 16,73 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Тройчатка - щит срещу паразитите! Тройчатка е Вашият троен билков детокс! Карамфил, Артемизинин и Зелен орех - трио билки за по-здрав организъм. Тройчатка подпомага детоксикацията на организма.

Кат. №: BH8159

Бруто тегло: 0.2800 кг.

Производител: Bioherba R

тройчатка, тинктура,

Още изгледи

  • тройчатка, тинктура,
  • тройчатка цена, тройчатка, детокс, troychatka, Противопаразитна програма
Описание на продукта Мнения (54) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Maya Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, би било добре да се консултирате с лекар преди употреба, той най-добре ще ви насочи, дали ще имате проблем. (Публикувано на 10.04.2020)
Мнение на Мая Мнение на Maya
Оценка
Здравейте, аз съм със синдром на раздразнените черва / колит. Мога ли да употребявам продукта с цел прочистване на червата (Публикувано на 9.04.2020)
Отговор до Лари Мнение на bilki.bg
Оценка
За много години! Ако имате предвид, че два месеца е срока на годност след отваряне, то това е указание за всички видове тинктури на пазара, като идеята е, че ако опаковката се остави отворена или недобре затворена, спирта и водата ще се изпарят и продукта ще стане негоден за употреба. Ако вие затваряте добре опаковката тинктурата може да се ползва в рамките на указания на опаковката срок на годност + 2 месеца допълнително. Схемата за прием на Тройчатка е класическата, както е указано на опаковката. Отделни хора при първото, начално изчистване приемат по 20-30 капки всеки ден до приключване на тинктурата, а след това периодично - веднъж седмично или веднъж месечно. Но този прием е по ваше усмотрение или на вашия натуропат. Трябва да отчетете вашето състояние, как ще се почувствате по време на приема, също възраст и килограми. На опаковката на Тройчатка е указана максималната доза, която е подходяща за мъже с едро телосложение. Надявам се да сме ви били полезни. Желаем ви здраве и успехи през тази година! (Публикувано на 2.01.2020)
Въпрос Мнение на Лари
Оценка
Здравейте! Тъй като класическата схема на прием, която е описана на продукта не отговаря на реалността /т.е. по дадената схема няма как да се употребят 100мл в рамките на 2 месеца/, въпросът ми е има ли друга схема, по която може да се приема тинктурата? Например ежедневно? Но в такъв случай по колко капки и в колко вода? (Публикувано на 17.12.2019)
Отговор до Галин Маргаритов Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Галин Маргаритов, няма значение по кое време на деня ще я приемате, но е добре да не е на гладно тъй като е спиртен извлек. (Публикувано на 6.08.2019)
Тройчатка Мнение на Галин Маргаритов
Оценка
Здравейте ,по кое време на деня е хубаво да се пие тройчатка и има ли значение преди или след храна ? (Публикувано на 3.08.2019)
4887 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Тонка Божинова, препоръчително е да се консултирате със специалист - лекар, който може да Ви каже, дали при това заболяване можете да пиете тинктурата. Ако прецените можете да се спрете на следния вариант: карамфил капсули заедно със пелин капсули. Ето линкове към продуктите. Поздрави!
https://bilki.bg/karamfil-syzygium-aromaticum-100-kapsuli-240mg-100-vegetarianski-kapsuli.html
https://bilki.bg/sladak-pelin-artemisia-absinthium-100-kapsuli-200mg-100-vegetarianski.html (Публикувано на 26.06.2017)
4880 Мнение на Тонка Божинова
Оценка
Здравейте,купих си продукта,но не съобразих да прочета противопоказанията.Имам хипотироидес ,заболяване на щитовидната жлеза ,а пише ,че е противопоказно.Дали мога да си я изпия,имам нужда от прочистване? (Публикувано на 23.06.2017)
4673 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Цветкова, Съдържа малки дози спирт в дневната доза и као това не е противопоказано при вашето лечение, може. Бъдете здрави! (Публикувано на 5.05.2017)
4669 Мнение на Цветкова
Оценка
Здравейте! Може ли да се употребява Тройчатка, когато си на лъчелечение?
(Публикувано на 4.05.2017)
4656 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте ГАЛИН МАРГАРИТОВ, като за начало Ви препоръчваме тройчатката. Тя благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката и на целия организъм. Противопаразитно действие. (Публикувано на 2.05.2017)
4652 Мнение на ГАЛИН МАРГАРИТОВ
Оценка
Здравеите ,какво ще ми препоръчате за изчистване на тялото,черния дроб и детоксиксция ,троичатка,17 билки за отслабване , тибетски капки на живота или нещо друго.Благодаря. (Публикувано на 28.04.2017)
Вижте още мнения на клиенти