Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

ТРОЙЧАТКА ОТ ПЕЛИН И КАРАМФИЛ И НАСТОЙКА ОТ ОРЕХ

тройчатка проблемиТройчатка- пелин, карамфил и орех

Ако се чуствате непрекъснато отпаднали, без енергия, с повяхнала кожа или кожни проблеми, нервност. Ако вече имате разнообразни заболявания като дерматити, гъбички, артрит, проблеми с храносмилането, чернодробни и редица други, то напълно възможно е вашият организъм да е изтощен от паразитите. Известно е, че те всмукват най-доброто от вашата храна (витамини, минерали, захар и белтъчини), а за вас остава умората и болестите. Вземете мерки за защита и очистване на вашия организъм. Природата е създала множество билки, чиято редовна консумация ще повлияе благоприятно на вашето здраве.
 
 
 

пелин, билка, билкиПелин тройчатка

Пелинът е известна в цял свят билка - съдържа веществото абсинтин, което е най-горчивото вещество на света. Притежава способността да влияе на нервната система на паразитите, като ги парализира и те се пускат от местата на захващане и се изхвърлят от тялото. В Тройчатка се използва Сладък пелин, който е разновидност на пелина, разрешена за употреба в България.

 
тройчатка, пелин, карамфил, орех
 
 
 

Карамфил тройчатка

Карамфилът е използван още в древен Китай, има силно противомикробно действие и е локален анестетик. Тоест буквално приспива паразитите и те отпуснати биват изхвърлени от тялото.
 
зелен орех, билка
 


Орех обвивка тройчатка

Орех обвивка - една от най ефективните билки против паразити. Необходимостта ореха да предпази вкусните си плодове от червеи е генерирала в обвивката на плодовете дъбилни горчиви вещества, танини и др., което не позволява на нито един червей да проникне през него докато обвивката е затворена. В тялото на човека ореховата обвивка ефективно спомага създаването на неблагоприятна среда за обитаване на паразитите.
 
 
Тази уникална комбинация от 3-те най-мощни противопаразитни билки е природната сила в капсулите на хранителната добавка Тройчатка ТМ.

Без аналог на качество и цена, Тройчатка е необходимо средство в дома на всеки интелигентен и загрижен за семейството си човек.
 
Една опаковка е достатъчна за двумесечен курс на употреба. Препоръчваме един до два курса годишно за вашата профилактика.
 

Още любопитни факти за вашето тяло:

 
паразити
Виждали ли сте старо дърво в гората. Понякога като отчупите парче кора и под нея намирате безброй тунелчета, прокопани от трудолюбиви червеи, насекоми и гъбички, които считат дървото за своя храна. Много хора си мислят, че тъй като ние, хората, спазваме изрядна хигиена, сме защитени от подобни натрапници. Уви, това не е така. В хората живеят многобройни паразити, дори напоследък се налага мнението, че 80% от заболяванията се дължат на паразити.

И ако възразите, че това не е истина, ще ви запознаем с най-често срещаните факти: 
 
тройчатка проблеми
Трихомоназата засяга 70% от населението и се предизвиква от едноклетъчен паразит /бяло течение/, гъбичките засягат 90% от населението /по краката и други части на тялото/, екземи и дерматити 30% от населението, кариес засяга 95% от населението /бактерии/, остриците засягат поне 10% от населението, а чрез месото в храната на обществени места, заразите със тения и други паразити са разпространени. 
 
В ежедневието си ние използваме зеленчуци и плодове, посещаваме обществени места и транспорт, където десетки хиляди ръце са докосвали дръжките и повърхностите. Децата ни си играят в двора на училището и на улицата и не винаги имат изградени навици за миене на ръцете. Също така домашните любимци са един от честите развъдници на паразити, тъй като душат и докосват с уста земята, своя анус и анусите на други животни.
 
Наивно е да мислим, че ние сме по различни от природата около нас, че паразитите засягат животните и растенията, но не засягат нас. Наивно е да обезпаразитяваме домашните си любимци на 3 месеца, а да не направим същото за себе си. 
 
Ние ви предлагаме достъпно природно средство, което вече се наложи в България и множеството наши клиенти ни дават обратна връзка за изненадващите и неочаквани резултати от силата на природата.

ТРОЙЧАТКА ТРОЕН БИЛКОВ ДЕТОКС СЪС СИЛАТА НА БИЛКИ ОТ ПРИРОДАТА
Тройчатка детокс от Биохерба Р, противопаразитно

 

Продукти свързани със статията

 1. ТРОЙЧАТКА TM Биохерба, детокс, при паразити, 100 капсули х 250мг

  ТРОЙЧАТКА TM Биохерба, детокс, при паразити, 100 капсули х 250мг

  Цена:

  Редовна цена: 16,90 лв.

  Промо цена 16,73 лв.

 2. ТИНКТУРА ТРОЙЧАТКА 100МЛ, БИОХЕРБА Р - Детоксикация при паразити

  ТИНКТУРА ТРОЙЧАТКА 100МЛ, БИОХЕРБА Р - Детоксикация при паразити

  Цена:

  Редовна цена: 16,94 лв.

  Промо цена 16,78 лв.

 3. ТРОЙЧАТКА™ КОМПЛЕКТ - ПРОТИВОПАРАЗИТНА ПРОГРАМА, ДЕТОКС