bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Тройчатка ®, Bioherba, 250 мг, 100 капсули, при паразити, детокс

Цена: 18,59 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Тройчатка - щит срещу паразитите! Тройчатка е Вашият троен билков детокс! Карамфил, Пелин и Зелен орех - трио билки за по-здрав организъм. Тройчатка подпомага детоксикацията на организма.

Кат. №: BH2768

Бруто тегло: 0.0900 кг.

Производител: Bioherba R

тройчатка, troychatka, troichatka, капсули, триактал, седемчатка, паразити,

Още изгледи

  • тройчатка, troychatka, troichatka, капсули, триактал, седемчатка, паразити,
  • тройчатка цена, тройчатка, детокс, troichatka
Описание на продукта Мнения (53) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Десислава Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Тройчатка е подходяща за изчистване на организма от гъбички Candida. Приемайте по посочения Вариант 2, който цели цялостно прочистване на организма от вече съществуващи паразити, а не превенция, каквато е целта на Вариант 1.
Поздрави,
Екип Bilki.bg
(Публикувано на 6.05.2023)
Кандида на червата Мнение на Десислава
Оценка
Здравейте, тройчатката подходяща ли е за Кандида, и ако може, колко време е нужно да се приема и по кой вариант? Благодаря! (Публикувано на 2.05.2023)
Тройчатка е оригинален качествен продукт, директно от производител Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Добромир, не можем да коментираме продуктите на друга фирма. Това, което можем да ви кажем за Тройчатка е, че е 100% качествен продукт, създаден няколко години преди Триактал. Произвежда се от голяма фирма /Биохерба/ със собствена огромна производствена база и собствено производство и внос на билки. Няма подизпълнители, няма прекупвачи и раздуване на себестойността. Всички продукти на Биохерба са с най-добрите цени в Европа.
Тройчатка е продукт с мисия, да даде възможност на хората да се обазпаразитят на достъпна цена.
Ние в bilki.bg по принцип вярваме, че билките Дар са от Бога и те трябва да стигат до хората на достъпни цени. Печалбата не е главната цел на фирма, която иска да помогне на хората. Такава е нашата политика. Ние гарантираме за отличното качеството на Тройчатка и отзивите от нашите клиенти са отлични вече толкова много години. Аз лично също ползвам Тройчатка почти на всяко пълнолуние и ефекта и е страхотен. Още на следващия ден намалява желанието за сладко и постепенно повишава тонуса. Клиенти са ни казвали, че лично са видели изхвърлени паразити.
Желая ви успех и здраве! (Публикувано на 16.01.2021)
триактал или тройчатка Мнение на добромир
Оценка
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТРИАКТАЛ И ТРОЙЧАТКА ? (Публикувано на 16.01.2021)
отговор до Таня Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Таня, да можете, стига да не се превишава препоръчителната дневна доза, като Тройчатката е добре да се пие вечер преди лягане с 200 мл вода, след хранене. (Публикувано на 24.09.2020)
Тройчатка прием Мнение на Таня
Оценка
Здравейте,

Мога ли сутрин да приемам пробиотик и червена боровинка, а вечер две капсули тройчатка? (Публикувано на 23.09.2020)
Отговор до Цвета Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Цвета, не би трябвало да усещате тежест в бъбреците. Обърнете се към лекар, за да направите допълнителни изследвания, за да се уверите, че всичко с бъбреците ви е наред. (Публикувано на 16.03.2020)
Цвета Мнение на Цвета
Оценка
Здравейте може ли да усещам тежест в бъбреците имам рефлукс (Публикувано на 6.03.2020)
Отговор Г-н Хасан Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Г-н Гюлхан Хасан, да можете да приемате до указаната дневна доза капсули Тройчатка и по-продължителен период. Например както вие сте преценили 1 капсула 100 дни. Добре е капсулата да се взима вечер в промежутъка между вечерята и вечерния сън. По този начин Тройчатка капсула ще бъде ефективна за детокс на стомашно чревния тракт. Желаем здраве и успехи! (Публикувано на 17.10.2019)
въпрос Мнение на Гюлхан Хасан
Оценка
Може ли да се пие по 1 капсула на ден-100 дена без прекъсване (Публикувано на 16.10.2019)
Тройчатка при Псориазис Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, да, за причините за Псориазиса в интернет има писано много: стрес, стрептококи, лишей, предразположение. Като цяло е ясно видимо, че заболяването е причинено от заразяване плюс отслабен имунитет. В този смисъл е логично, че широкоспектърен продукт, който действа на паразитите, бактериите и гъбичките, ще подейства и на заболяванията, причинени от тях. Имаме обратна връзка от хора, ползвали Тройчатка, че например са им израстнали здрави нокти. Също така, човек се местещи се големи червени кожни петна по цялото тяло, обриви и силен сърбеж, ни индикира, че петната са намалели и изчезнали напълно с пиенето на Тройчатка. Преценете дали да не опитате този природен метод, той е благоприятен за очистване на тялото и ще се радваме и на обратната връзка от вас. Бъдете здрав! Послепис: Ако желаете може да комбинирате със вани или обливания със чай от орех лист или чай от смрадлика лист. Погледнете и рецептата за вани с билковата комбинация на Мария Требен при Псориазис. (Публикувано на 3.06.2019)
Въпрос Мнение на Йордан
Оценка
Здравейте, как влияе на псориазис Тройчатка капсули защото съм чел че се появява от паразити.
Благодаря (Публикувано на 17.05.2019)
Вижте още мнения на клиенти