Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

АРТЕМИЗИНИН от СЛАДЪК ПЕЛИН 280 mg, 100 капсули, БИОХЕРБА Р, ARTEMISININ, при паразити

Цена: 12,96 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Артемизинин се използва широко в китайската медицина като мощно лечебно средство за редица заболявания.

Кат. №: BH3239

Производител: Bioherba R

сладък пелин

Още изгледи

  • сладък пелин, пелин, АРТЕМИЗИНИН, за паразити, билка, китайски пелин
  • сладък пелин, пелин, АРТЕМИЗИНИН, за паразити, билка
Описание на продукта

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Валентина Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Валентина, капсулите са по 280 мг, възможно е да ги отворите и сама да разпределите съдържанието на три, това е единствената опция, но не ви съветваме. Консултирайте се със специалист относно начина на прием при този грамаж. Хубав ден и бъдете здрава! (Публикувано на 20.09.2019)
Въпрос Мнение на Валентина
Оценка
Здравейте! Изписаха ми артемизин 100мг. Възможно ли е да се дели на три? (Публикувано на 19.09.2019)
Отговор до Дора Пачева Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Дора Пачева, препоръчваме ви да се консултирате с лекар, преди да започнете употреба. (Публикувано на 31.07.2019)
Имам въпрос Мнение на Дора Пачева
Оценка
Здравейте! Мога ли за приемам капсули СЛАДЪК ПЕЛИН при Хашимото и отстранен дял на щитовидната жлеза.Оперирана съм от рак на гърдата (Публикувано на 14.07.2019)
Супер пелин Мнение на Северина
Оценка
Благодаря, много съм доволна. Взех две бутилки и съм супер доволна от резултата, пълна с енергия. Пих около два месеца. Успех!! (Публикувано на 5.11.2018)
5160 Мнение на bilki.bg
Оценка
Благодарим, Димитрина Жувкова, че споделихте с нас. Бъдете здрава! (Публикувано на 13.09.2017)
5157 Мнение на Димитрина Жувкова
Оценка
Пих го,много съм доволна!Ще си поръчам още!С киста на панкреаса съм,след две седмици усетих такова облекчение,корема не ми се подуваше,имах проблеми с кожата на лицето,най вероятно от проблемите с корема,и на външния ми вид имаше промяна!Аз я наричам билката-чудо! (Публикувано на 13.09.2017)
5139 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Светлин, естествено че Артемизинина от сладкия пелин се усвоява от организма и в натурален вид, чрез капсули. Сам можете да се убедите от научните изследвания, че експериментите са правени с билката, не със тинктура. Естествено и тинктурата има прекрасно действие. Но специално при пелина се счита, че проникването чрез капсули надълбоко в стомашно чревния тракт на частиците от билката е възможно най-благоприятния вариант. Причината е, че сладкия пелин или белия пелин продължават да отдават от химичния си състав през тънко черво до дебело черво. Докато тинктурата се всмуква още в тънки черва и се разпределя през кръвния поток до клетките. Поздрави
Г-жа Емилова, бял пелин можете да намерите в сайта ни и в билковата ни аптека на Красно село. В контакти има карта и адрес. Поздрави
(Публикувано на 8.09.2017)
5136 Мнение на sanka Emilova borisova
Оценка
zdr iskam da poricam bal pelin (Публикувано на 7.09.2017)
5124 Мнение на светлин
Оценка
Артемизинина не се усвоява от организма, ако се приема натурален сладък пелин. Прави се спиртен извлек - 30гр. сладък пелин с 300 мл. 96% медицински спирт минимум 15 дни с разклащане на тъмно място, но не в хладилник. (Публикувано на 28.08.2017)
5108 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, христофор, има различни производители на фолиева киселина и желязосъдържащи препарати. Като си закупите сладкия пелин и желаните продукти, върху тях има упътване за прием, защото съдържанието при всяка фирма е различно. Приема на фолиева киселина и желязосъдържащи препарати се прави паралелно със сладкия пелин. Бъдете здрави! (Публикувано на 21.08.2017)
5104 Мнение на христофор
Оценка
Здравейте искам да попитам колко желязо и колко фолиева киселина се приема и колко време преди пелина (Публикувано на 20.08.2017)
Вижте още мнения на клиенти