bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Артемизинин - при паразити, Bioherba, 280 мг, 100 капс.

Цена: 12,95 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Артемизинина е широко разпространен в китайската медицина като мощно лечебно средство за редица заболявания на стомашно-чревния тракт, детоксикация при натравяне и прием на лекарства, прочистване на стомашно-чревния тракт от паразити.

Кат. №: BH3239

Бруто тегло: 0.0900 кг.

Производител: Bioherba R

сладък пелин

Още изгледи

  • Артемизинин - при паразити, Bioherba, 280 мг, 100 капс.
  •  АРТЕМИЗИНИН, за паразити, билка, детокс, стомашно-чревни
  • АРТЕМИЗИНИН, детокс, паразити, стомашно-чревни, натравяне,
Описание на продукта Мнения (102) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Светла Мнение на Bilki.bg
Оценка
Здравейте отново, Светла. Да, разбирам Ви, но имайте предвид, че голяма част от публикациите в интернет пространството по отношение на хранителните добавки са резултат от личен опит и базирани на предположения, а не на медицински анализи и факти.
Нашия сайт е един от тези, които работят и предоставят информация базирана на научни статии, медицински анализи и изследвания за съответния продукт. Всички големи он-лайн АПТЕКИ (не става дума за обикновени он-лайн магазини и сайтове, а за лицензирани он-лайн аптеки) работят по същия начин и са надежден източник на информация.
Търсете информация от такива места и не се предоверявайте, особено когато става дума за здравето Ви.
Всичко добро Ви желаем и успешна Нова година. (Публикувано на 5.01.2022)
Въпрос Мнение на Светла
Оценка
В Интернет ми излезе, че се препоръчва и затова попитах. По принцип го пия за имунната система и за пречистване на организма. Не пия други медикаменти. Благодаря ви за бързия отговор (Публикувано на 4.01.2022)
Отговор до Светла Мнение на Bilki.bg
Оценка
Здравейте, Светла. Ние не знаем къде сте прочела тази информация и кой е източника й, и в този смисъл няма как да знаем до колко е достоверна. Има редица комбинирани витамини, които бихте могла да приемате, ако желаете. Ако приемате артемизинин за прочистване от паразити, тогава е най-добре да комбинирате с карамфил и зелен орех (обвивка). Ако приемате медикаменти по рецепта, се консултирайте с наблюдаващия Ви лекар. Бъдете здрава! Поздрави от екипа. (Публикувано на 4.01.2022)
Отговор до Мария Вълкова Мнение на Bilki.bg
Оценка
Здравейте, Мария. Извинете ни, но имахме технипески проблем и нямаше как да отговорим на въпроса Ви по-рано. При такива сериозни заболявания и протипащи съответни терапии, консултацията с лекуващия лекар е задължителна. Само той може да даде отговор на въпроса Ви. Бъдете здрави! (Публикувано на 4.01.2022)
Аръемизин Мнение на Светла
Оценка
Започнах приема на Артемизин на Биохерба по 1 капс. дневно, но прочетох че трябва да се комбинира с желязо, вит. С.Кое ще ми препоръчате (Публикувано на 3.01.2022)
Въпрос Мнение на Valkova
Оценка
Здравейте,баща ми има диабет, до сега 6 химио и 2/5 лъчетерапии.
В момента е на терапия с Либтайо ( химио - имунотерапия).
Дали ще навреди, ако закупя този сладък пелин?
Моля ви за отговор.Спешно е.
Благодаря ви
Поздрави
Мария Вълкова (Публикувано на 8.08.2021)
Отговор до Валентина Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Валентина, капсулите са по 280 мг, възможно е да ги отворите и сама да разпределите съдържанието на три, това е единствената опция, но не ви съветваме. Консултирайте се със специалист относно начина на прием при този грамаж. Хубав ден и бъдете здрава! (Публикувано на 20.09.2019)
Въпрос Мнение на Валентина
Оценка
Здравейте! Изписаха ми артемизин 100мг. Възможно ли е да се дели на три? (Публикувано на 19.09.2019)
Отговор до Дора Пачева Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Дора Пачева, препоръчваме ви да се консултирате с лекар, преди да започнете употреба. (Публикувано на 31.07.2019)
Имам въпрос Мнение на Дора Пачева
Оценка
Здравейте! Мога ли за приемам капсули СЛАДЪК ПЕЛИН при Хашимото и отстранен дял на щитовидната жлеза.Оперирана съм от рак на гърдата (Публикувано на 14.07.2019)
Супер пелин Мнение на Северина
Оценка
Благодаря, много съм доволна. Взех две бутилки и съм супер доволна от резултата, пълна с енергия. Пих около два месеца. Успех!! (Публикувано на 5.11.2018)
5160 Мнение на bilki.bg
Оценка
Благодарим, Димитрина Жувкова, че споделихте с нас. Бъдете здрава! (Публикувано на 13.09.2017)
Вижте още мнения на клиенти