ИМАМЕ ВРЕМЕННО ЗАБАВЯНЕ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКИТЕ! МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ

Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

DEMIR BOZAN - ОРИГИНАЛЕН ДЕМИР БОЗАН ТИНКТУРА - ЕКСТРАКТ с 6 БИЛКИ,100 мл

Цена: 13,46 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Екстрактът от шестте билки на популярният чай Демир Бозан влияе благоприятно върху имунната система, пикочно-половата система и костно-ставния апарат.

Кат. №: BH7848

Производител: Bioherba R

демир бозан

Още изгледи

  • демир бозан
Описание на продукта Мнения (9) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Томи Мислиев Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, благодарив Ви за споделения опит с DEMIR BOZAN - ОРИГИНАЛЕН ДЕМИР БОЗАН ТИНКТУРА - ЕКСТРАКТ с 6 БИЛКИ,100 мл. Бъдете здрав! (Публикувано на 15.12.2021)
Билката Демир Бозан Мнение на Томи Мислиев
Оценка
Здраейте. Демир Бозана е лечебно растение, което е познато само с турското си име и няма информация за него в специализираната литература.В интерет съм попадал на всякакви измислици за него.Познавам растението, лично аз съм го събирал в района над с. Бакарел.Расте в ихтиманска област и е позната на хората от района.Намирал съм го и на язовир Голям Беглик.Познато е на лекарите в болницата в Ихтиман, защото се използва за лечение на стомашна язва.Хората, които гледат животни го използват за рани при животните.Заливат ги с отвара, за да не червясват раните.Познато е в източните Родопи, и турските цигани го използват за баене и гадаене. Разговарял съм лечно с цигани за това растение.
Занимавам се с билколечение и разполагам с голям обем от литература за събиране и разпознаване на лечебните разтения, така че, информацята която Би давам е достоверна. (Публикувано на 14.12.2021)
3365 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, билковите чаеве не са със статус лекарство. Те са дар от Бога и влияят благоприятно на различни проблеми в тялото. Специално тази комбинация не съдържа токсично или опасни билки и може да бъде приемана съвсем спокойно при различни заболявания и в комбинация със прием на други средства, предписани от вашия лекар.
Билките са благоприятни и за високо кръвно налягане и за чернодробни, бъбречни и стомашни проблеми и други. Поздрави (Публикувано на 2.02.2016)
2946 Мнение на Ива
Оценка
Искам да знам дали продукта е подходящ за мен - имам чернодробна стеатоза и увеличен черен дроб, приемам и " Карзил" ? (Публикувано на 6.07.2015)
2668 Мнение на Пенка
Оценка
Здравейте, бих искала да Ви попитам тинктурата помага и при високо кръвно налягане. За билките пише, че помагат. (Публикувано на 22.02.2015)
1939 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, тинктурата стига за период от 30 до 40 дни, в зависимост от дневната доза. Поздрави (Публикувано на 23.05.2014)
1938 Мнение на Иванова
Оценка
Здравейте, бихте ли ме ориентирали за какъв период от време стига една опаковка в случай, че се приема три пъти на ден? Благодаря (Публикувано на 22.05.2014)
1543 Мнение на Цветомир Петров
Оценка
Здравейте!Искам да попитам има ли някакъв определен период който се пие този продукт, след което се почива?
Здравейте, тинктурата се приема 3 месеца и след това се почива в период на 1 месец. Продължителността на приемане е до постигане на желания резултат. Поздрави bilki.bg (Публикувано на 16.12.2013)
1537 Мнение на Цвето
Оценка
Здравейте, искам да попитам тази тинктурата в сравнение с чая има ли по изразен ефект, или разликата е просто в начина на приготвяне и на приемане?
Здравейте, разликата е само в приготвянето, но не и в действието на продукта. Поздрави bilki.bg (Публикувано на 3.12.2013)
Вижте още мнения на клиенти
ИМАМЕ ВРЕМЕННО ЗАБАВЯНЕ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКИТЕ! МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ.