bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Демир Бозан тинктура за нерви цена и мнения - Оригинал, Bioherba, 100 мл

Цена: 13,46 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Екстрактът от шестте билки на популярният чай Демир Бозан влияе благоприятно върху имунната система, пикочно-половата система и костно-ставния апарат.

Кат. №: BH7848

Бруто тегло: 0.2800 кг.

Производител: Bioherba R

демир бозан

Още изгледи

  • Demir Bozan, Демир Бозан, тинктура, билков екстракт, оригинал, оригинален Демир Бозан, рецепта, отслабване, имунитет
Описание на продукта Мнения (15) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Мими Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, указанието за употреба е описано в сайта и върху продукта. За лица под 16 годишна възраст, моля консултирайте се с педиатъра или личния лекар. Желаем ви здраве! (Публикувано на 15.08.2022)
Въпрос Мнение на Мими
Оценка
Здравейте за 15 годишно момче, по колко капки се дава на ден?
Благодаря ви. (Публикувано на 12.08.2022)
Отговор до Рени Робова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Рени! Необходимо е да се консултирате с лекар. Само лекар може да определи дали е възможно заместването. Занесете спписъка на съставките при следващото Ви посещение при специалист и попитайте.
Успех и бъдете здрава! (Публикувано на 20.06.2022)
Помощ при спиране на Клонарекс Мнение на Рени Робова
Оценка
Здравейте, ще помогне ли тинктурата при желание за спиране на дългосрочно приеман Клонарекс?
(Публикувано на 18.06.2022)
Отговор до Маргарита Йорданова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Маргарита. Няма да Ви навреди, ако ги комбинирате. Но, за максимално добър ефект е добре, когато комбинирате няколко билки или билкови комбинации, те да бъдат разделени в различни части на деня. Но принципно може, стига да не са в прекалено голямо количество. Поздрави от екипа и бъдете здрава! (Публикувано на 15.03.2022)
Демир Бозан и екстрат от листа на дива маслина и индийски тамян може ли едновременно да се вземат! Мнение на Маргарита Йорданова
Оценка
Здравейте,аз пия тинктура Демир Бозан,екстрат от листа на дива маслина и индийски тамян,може ли да се пият всички заедно. (Публикувано на 9.03.2022)
Отговор до Томи Мислиев Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, благодарив Ви за споделения опит с DEMIR BOZAN - ОРИГИНАЛЕН ДЕМИР БОЗАН ТИНКТУРА - ЕКСТРАКТ с 6 БИЛКИ,100 мл. Бъдете здрав! (Публикувано на 15.12.2021)
Билката Демир Бозан Мнение на Томи Мислиев
Оценка
Здраейте. Демир Бозана е лечебно растение, което е познато само с турското си име и няма информация за него в специализираната литература.В интерет съм попадал на всякакви измислици за него.Познавам растението, лично аз съм го събирал в района над с. Бакарел.Расте в ихтиманска област и е позната на хората от района.Намирал съм го и на язовир Голям Беглик.Познато е на лекарите в болницата в Ихтиман, защото се използва за лечение на стомашна язва.Хората, които гледат животни го използват за рани при животните.Заливат ги с отвара, за да не червясват раните.Познато е в източните Родопи, и турските цигани го използват за баене и гадаене. Разговарял съм лечно с цигани за това растение.
Занимавам се с билколечение и разполагам с голям обем от литература за събиране и разпознаване на лечебните разтения, така че, информацята която Би давам е достоверна. (Публикувано на 14.12.2021)
3365 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, билковите чаеве не са със статус лекарство. Те са дар от Бога и влияят благоприятно на различни проблеми в тялото. Специално тази комбинация не съдържа токсично или опасни билки и може да бъде приемана съвсем спокойно при различни заболявания и в комбинация със прием на други средства, предписани от вашия лекар.
Билките са благоприятни и за високо кръвно налягане и за чернодробни, бъбречни и стомашни проблеми и други. Поздрави (Публикувано на 2.02.2016)
2946 Мнение на Ива
Оценка
Искам да знам дали продукта е подходящ за мен - имам чернодробна стеатоза и увеличен черен дроб, приемам и " Карзил" ? (Публикувано на 6.07.2015)
2668 Мнение на Пенка
Оценка
Здравейте, бих искала да Ви попитам тинктурата помага и при високо кръвно налягане. За билките пише, че помагат. (Публикувано на 22.02.2015)
1939 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, тинктурата стига за период от 30 до 40 дни, в зависимост от дневната доза. Поздрави (Публикувано на 23.05.2014)
Вижте още мнения на клиенти