bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Demir Bozan®, Демир Бозан тинктура за нерви цена и мнения - Оригинал, Bioherba, 100 мл

Цена:

Редовна цена: 14,96 лв.

Промо цена 13,46 лв.

-10%

+
ИЛИ

Бърз преглед

Екстрактът от шестте билки на популярният чай Демир Бозан влияе благоприятно върху имунната система, пикочно-половата система и костно-ставния апарат.

Кат. №: BH7848

Бруто тегло: 0.2800 кг.

Производител: Bioherba R

демир бозан

Още изгледи

  • Demir Bozan, Демир Бозан, тинктура, билков екстракт, оригинал, оригинален Демир Бозан, рецепта, отслабване, имунитет
Описание на продукта Мнения (18) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Въпрос демир бозан капсули. Мнение на Емил
Оценка
Здравейте имам два въпроса за демир бозан първият е за капсулите пише да се приема 2 пъти дневно по една капсула. Сутрин и обяд ли ?
И вторият ми въпрос е може ли да се комбинира с алора ? (Публикувано на 10.08.2023)
Отговор до Цветан Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Разликата е само в начина на употреба и формата за прием (саше, капсули и тинктура), но не и в действието на продукта. Преценете, кой би бил най-удобния за Вас вариант.
Бъдете здрави,
Екип Bilki.bg (Публикувано на 5.01.2023)
Кой точно продукт да ползвам? Мнение на Цветан
Оценка
Здравейте, пих билката един месец лятото и сякаш имаше леко подобрение на проблемите ми с вестибуларния апарат. Сега ми се ще да направя пълна доза и бих искал да попитам капките или хапченцата са с по-силно действие? (Публикувано на 5.01.2023)
Отговор до Мими Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, указанието за употреба е описано в сайта и върху продукта. За лица под 16 годишна възраст, моля консултирайте се с педиатъра или личния лекар. Желаем ви здраве! (Публикувано на 15.08.2022)
Въпрос Мнение на Мими
Оценка
Здравейте за 15 годишно момче, по колко капки се дава на ден?
Благодаря ви. (Публикувано на 12.08.2022)
Отговор до Рени Робова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Рени! Необходимо е да се консултирате с лекар. Само лекар може да определи дали е възможно заместването. Занесете спписъка на съставките при следващото Ви посещение при специалист и попитайте.
Успех и бъдете здрава! (Публикувано на 20.06.2022)
Помощ при спиране на Клонарекс Мнение на Рени Робова
Оценка
Здравейте, ще помогне ли тинктурата при желание за спиране на дългосрочно приеман медицински продукт при епилепсия?
(Публикувано на 18.06.2022)
Отговор до Маргарита Йорданова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Маргарита. Няма да Ви навреди, ако ги комбинирате. Но, за максимално добър ефект е добре, когато комбинирате няколко билки или билкови комбинации, те да бъдат разделени в различни части на деня. Но принципно може, стига да не са в прекалено голямо количество. Поздрави от екипа и бъдете здрава! (Публикувано на 15.03.2022)
Демир Бозан и екстрат от листа на дива маслина и индийски тамян може ли едновременно да се вземат! Мнение на Маргарита Йорданова
Оценка
Здравейте,аз пия тинктура Демир Бозан,екстрат от листа на дива маслина и индийски тамян,може ли да се пият всички заедно. (Публикувано на 9.03.2022)
Отговор до Томи Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, благодарив Ви за споделения опит с DEMIR BOZAN - ОРИГИНАЛЕН ДЕМИР БОЗАН ТИНКТУРА - ЕКСТРАКТ с 6 БИЛКИ,100 мл. Бъдете здрав! (Публикувано на 15.12.2021)
Билката Демир Бозан Мнение на Томи
Оценка
Здраейте. Демир Бозан е лечебно растение, което е познато само с турското си име и няма информация за него в специализираната литература. Познавам растението, лично аз съм го събирал. Расте в ихтиманска област и е позната на хората от района.Намирал съм го и на язовир Голям Беглик.Познато е на лекарите, защото се използва за лечение на стомашна язва. Хората, които гледат животни го използват за рани при животните. Заливат ги с отвара, за да не червясват раните. Познато е в източните Родопи, и местните хора го използват за баене и гадаене.
Занимавам се с билколечение и разполагам с голям обем от литература за събиране и разпознаване на лечебните растения, така че, информацята която Ви давам е достоверна. (Публикувано на 14.12.2021)
3365 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, билковите чаеве не са със статус лекарство. Те са дар от Бога и влияят благоприятно на различни проблеми в тялото. Специално тази комбинация не съдържа токсично или опасни билки и може да бъде приемана съвсем спокойно при различни заболявания и в комбинация със прием на други средства, предписани от вашия лекар.
Билките са благоприятни и за високо кръвно налягане и за чернодробни, бъбречни и стомашни проблеми и други. Поздрави (Публикувано на 2.02.2016)
Вижте още мнения на клиенти