bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

DEMIR BOZAN, ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ! - БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, 100 филтъра, 130гр, Биохерба

Цена: 13,99 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Противовъзпалително, пречистващо кръвта, пикочно-половата ситема. Има оздравително и благоприятно действие върху целия организъм. Успокоява и балансира нервната система, действа хипотензивно.

Кат. №: BH7817

Бруто тегло: 0.1800 кг.

Производител: Bioherba R

демир бозан, поръчка

Още изгледи

  • демир бозан билка, Чай демир бозан мнения, чай демир бозан състав, чай демир бозан цена, противовъзпалително, пречиства кръвта, оздравително,  действие върху целия организъм, Възпаление на простатата, Гинекологични заболявания,  миома,  мастопатия, Бъбреч
  • демир бозан, филтърен чай
  • демир бозан оригинал, билки за отслабване
Описание на продукта Мнения (26) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Александра Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Би могло да опитате. Чаят Демир Бозан има пречистващо и противовъзпалително действие, и е показан за употреба при редица кожни заболявания, вкл. и акне.
Бъдете здрави,
Екип Билки БГ (Публикувано на 30.11.2022)
Въпрос Мнение на Александа
Оценка
Здравейте, чаят помага ли при акне?
(Публикувано на 29.11.2022)
Отговор до Венцислав Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Препоръчително е да приемате чай Демир Бозан за период от 3 месеца (или до отшумяване на симптомите), след което е добре да направите почивка от 1 месец. При необходимост, можете да повторите курса. Чаят оказва благоприятно влияние върху метаболизма и респ. върху телесното тегло.
Бъдете здрави,
Екип Билки БГ (Публикувано на 25.10.2022)
Начин на прием Мнение на Венцислав
Оценка
Здравейте!Колко време може да се приема чаят Демир Бозан и има ли влияние върху наднорменото тегло? (Публикувано на 22.10.2022)
Отговор до Георгиева Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Комбинацията Демир Бозан е благоприятна при различни състояния на организма, вкл. и наднормено тегло и нарушен метаболизъм. Що се отнася до възпалението, за което споменавате, най-добре би било да се консултирате с лекуващия Ви лекар, тъй като той е най-добре запознат със състоянието Ви и може най-правилно да прецени дали е удачен приема на чая.
Бъдете здрави,
Екип Билки БГ (Публикувано на 18.10.2022)
Тегло? Мнение на Георгиева
Оценка
Здравейте,
Билките Демир Бозан действат ли добре при наднормено тегло и наличие на леко общо възпаление от него? (Публикувано на 17.10.2022)
Отговор до Валентин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, билковият чай Демир Бозан има по-скоро балансиращо въздействие върху сърдечната дейност и тази на нервната система. Той е особено подходящ в случай на тахикардия (учестен пулс) в резултат на нервно-вегетативна дистония, страх, стрес, физическо претоварване. Все пак, Ви съветваме да се консултирате с лекар, за да се изключат сърдечни проблеми, които налагат специална медикаментозна терапия. (Публикувано на 18.08.2022)
Висок пулс Мнение на Валентин
Оценка
Здрвейте, пише, че чая засилва сърдечните съкращения а на мен ми го препоръчват за да си сваля пулса който е около 100. Подходящ ли е за висок пулс или не е препоръчителен? (Публикувано на 16.08.2022)
Невероятен Мнение на Хрис
Оценка
Чаят ми беше предписан, когато преди време лекувах неконтролируема поява на кисти в гърдите ми. Уникален е, освен това е много приятен на вкус. Продължавам да пия по една чаша сутрин и след това се чувствам страхотно. Тонизирана и спокойна. А кистите повече не са се появявали. (Публикувано на 19.03.2021)
Чая Демир Бозан Мнение на Ани
Оценка
Здравейте от 3 години не се чувствам добре започнах да залитам ходих на отоневролог казаха ми че с вестиболарния апарат всичко е наред и че не е от това .правила съм всякакви изследвания всички са наред .невролога ми каза че всичко е на психическа основа .въпрос ми е ще ми помогне ли Демир Бозан да излекувам това състояние? (Публикувано на 22.03.2020)
Мнението на Веселина Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Хамди, мнението на Веселина е от 2017 година и тя може и да не ви пише, но доколкото виждаме, в мнението тя обстойно обяснява как се е променило нейното състояние от страхова невроза до нормално състояние. Надяваме се да сме ви полезни, и най-вече опитайте билковия чай Demir Bozan. Няма друг начин да усетите чая, освен ако не го пиете. Бъдете здрави! (Публикувано на 10.05.2019)
До Веселина Мнение на Хамди
Оценка
Здравейте Веселина,искам да попитам излекувахте ли страховата невроза? Ако някой я е излекувал моля да пише. Благодаря (Публикувано на 27.02.2019)
Вижте още мнения на клиенти