тройчатка проблемиТройчатка- пелин, карамфил и орех

Ако се чуствате непрекъснато отпаднали, без енергия, с повяхнала кожа или кожни проблеми, нервност. Ако вече имате разнообразни заболявания като дерматити, гъбички, артрит, проблеми с храносмилането, чернодробни и редица други, то напълно възможно е вашият организъм да е изтощен от паразитите. Известно е, че те всмукват най-доброто от вашата храна (витамини, минерали, захар и белтъчини), а за вас остава умората и болестите. Вземете мерки за защита и очистване на вашия организъм. Природата е създала множество билки, чиято редовна консумация ще повлияе благоприятно на вашето здраве.
 
 
 

пелин, билка, билкиПелин тройчатка

Пелинът е известна в цял свят билка - съдържа веществото абсинтин, което е най-горчивото вещество на света. Притежава способността да влияе на нервната система на паразитите, като ги парализира и те се пускат от местата на захващане и се изхвърлят от тялото. В Тройчатка се използва Сладък пелин, който е разновидност на пелина, разрешена за употреба в България.

 
тройчатка, пелин, карамфил, орех
 
 
 

Карамфил тройчатка

Карамфилът е използван още в древен Китай, има силно противомикробно действие и е локален анестетик. Тоест буквално приспива паразитите и те отпуснати биват изхвърлени от тялото.
 
зелен орех, билка
 


Орех обвивка тройчатка

Орех обвивка - една от най ефективните билки против паразити. Необходимостта ореха да предпази вкусните си плодове от червеи е генерирала в обвивката на плодовете дъбилни горчиви вещества, танини и др., което не позволява на нито един червей да проникне през него докато обвивката е затворена. В тялото на човека ореховата обвивка ефективно спомага създаването на неблагоприятна среда за обитаване на паразитите.
 
 
Тази уникална комбинация от 3-те най-мощни противопаразитни билки е природната сила в капсулите на хранителната добавка Тройчатка ТМ.

Без аналог на качество и цена, Тройчатка е необходимо средство в дома на всеки интелигентен и загрижен за семейството си човек.
 
Една опаковка е достатъчна за двумесечен курс на употреба. Препоръчваме един до два курса годишно за вашата профилактика.
 

Още любопитни факти за вашето тяло:

 
паразити
Виждали ли сте старо дърво в гората. Понякога като отчупите парче кора и под нея намирате безброй тунелчета, прокопани от трудолюбиви червеи, насекоми и гъбички, които считат дървото за своя храна. Много хора си мислят, че тъй като ние, хората, спазваме изрядна хигиена, сме защитени от подобни натрапници. Уви, това не е така. В хората живеят многобройни паразити, дори напоследък се налага мнението, че 80% от заболяванията се дължат на паразити.

И ако възразите, че това не е истина, ще ви запознаем с най-често срещаните факти: 
 
тройчатка проблеми
Трихомоназата засяга 70% от населението и се предизвиква от едноклетъчен паразит /бяло течение/, гъбичките засягат 90% от населението /по краката и други части на тялото/, екземи и дерматити 30% от населението, кариес засяга 95% от населението /бактерии/, остриците засягат поне 10% от населението, а чрез месото в храната на обществени места, заразите със тения и други паразити са разпространени. 
 
В ежедневието си ние използваме зеленчуци и плодове, посещаваме обществени места и транспорт, където десетки хиляди ръце са докосвали дръжките и повърхностите. Децата ни си играят в двора на училището и на улицата и не винаги имат изградени навици за миене на ръцете. Също така домашните любимци са един от честите развъдници на паразити, тъй като душат и докосват с уста земята, своя анус и анусите на други животни.
 
Наивно е да мислим, че ние сме по различни от природата около нас, че паразитите засягат животните и растенията, но не засягат нас. Наивно е да обезпаразитяваме домашните си любимци на 3 месеца, а да не направим същото за себе си. 
Ние ви предлагаме достъпно природно средство, което вече се наложи в България и множеството наши клиенти ни дават обратна връзка за изненадващите и неочаквани резултати от силата на природата.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lgqXOX8pGh8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

ТРОЙЧАТКА ТРОЕН БИЛКОВ ДЕТОКС СЪС СИЛАТА НА БИЛКИ ОТ ПРИРОДАТА
Тройчатка детокс от Биохерба Р, противопаразитно