Тройчатка тм

Билколечение с Тройчатка - ТРОЙНА СИЛА ОТ ПРИРОДАТА

За съжаление организма ни става дом на множество вредни бактерии, токсини и паразити, почти през целия ни живот. Тези вредители могат да допринесат за развиването на редица здравословни проблеми, без дори да разберем на какво се дължат. Затова е важно да се грижим за тялото си и редовно да прилагаме дeтоксикиращи терапии, които да извеждат паразити, бактерии, гъбички и натрупаните от тях шлаки. Избора е ваш каква терапия ще изберете, но знайте че природата винаги има решение за проблема.  

Тройчатка действие

Тройчатка тм е уникално средство за детоксикация на целия организъм, което благоприятства елиминирането на паразити и токсините натрупани в тялото. 100% натуралната и патентована формула, изчиства и обезпаразитява тялото, благодарение на тройната си сила от билки - карамфил, зелен орех и пелин.

зелен орех


Какви са активните съставки на серията продукти Тройчатка за билколечение:

Зелен орех

Обвивките на плодовете на ореха са една от най-фантастичните билки, които притежаваме. В българската Фармакопея са изброени следните свойства на зеления орех: с богато съдържание на йод, плодовете имат мощно антипаразитно, противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Понижават кръвната захар и артериалното налягане. Прилагат се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. Прекрасен стимулант за засилване на метаболизма.

пелин

Сладък пелин

Сладкият пелин също като зеленият орех, билката е описана във Фармакопея със своето мощно противопаразитно и антисептично действие. Успешно се прилага при стомашни проблеми, поради апетитовъзбуждащото и стимулиращо храносмилането си действие. Прилага се при възпаления на стомаха, чернодробни и жлъчни заболявания. При анемия, безсъние, чревни паразити, бронхиална астма, екземи и др.  Пелинът  с огромен успех се бори с множество паразити, които нарушават обмяната на веществата, попаднали в тялото ни от околната среда.

Карамфил

Карамфилът е използван повече от 2000 години, той е известна подправка и лечебна билка. Тя е добре изследвана експериментално и притежава мощно противовъзпалително действие, отличен антиоксидант. Богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и витамин C, успешно снижава нивата на лошият холестерол. Притежава болкоуспокояващо действие и намалява инфекциите.Прилага се при артрит и ревматизъм, лошо храносмилане, както и гъбични инфекции.

Тройчатка ТМ  е един прекрасен помощник за тялото. С активните си съставки тя подкрепя организма в борбата с паразитите и отделяните от тях токсини. Благоприятно е приемането й след зимния период, когато тялото ни се нуждае от изчистване. Може да се приема по всяко време на годината от цялото семейство. /Хранително добавка, да се имат предвид законовите възрастови ограничения/ Включете Тройчатка ТМ  в хранителният си режим и ще откриете благотворното й действие.

Как се пие тройчатка?

Перорално - Пие се по схема: 1ви ден - 1 капка в 100мл вода, 2ри ден - 2 капки и така с всеки ден се увеличават капките с 1бр до 7 ден / 7 капки /. На 8 ден употребете 60 капки, в 200 мл вода. След 8-ми ден, употребявайте един път седмично по 60 капки, до приключване на тинктурата. Прилагайте 2 пъти годишно.

Противопоказания на тройчатката

Да не се употребява от бременни, кърмачки и под 18 години; Да не се употребява при възпалителни заболявания на стомаха, при болести на щитовидната жлеза, индивидуална непоносимост! ***Добавката има силно горчив вкус, това е поради съдържанието на пелин, който е най-горчивото вещество на нашата планета и който е една от най-благоприятните лековити билки за човека.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ТРОЙЧАТКА
Тройчатка продукти от Биохерба Р, детокс и противопаразитно