bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Анна Илиева и Екип

Anna Ilieva, Анна Илиева, Билки, Bilki, Herb, билки бг,

Казвам се Анна Илиева и билките станаха част от живота ми още в детството. А може би преди това. Мой прадядо е бил известен народен лечител в северна България. И както ние вярваме на Балканите, "кръвта вода не става". Сигурно това е причината от малка да чета по темата и да опозная растенията.

През 2007 година билките станаха и моя професия, занаят чрез нашата Билкова аптека и Дрогерия и сайта bilki.bg. Оттогава научих много повече за билките и съм много щастлива, че заниманието ми е от полза за хората, които се лекуват чрез методите на Фитотерапията и натуропатията или просто са решили да опитат от лекарствата, които Бог ни е дал в изобилие. Много от билковите чаеве освен полезни са и вкусни, а огромно число подправки са лечебни билки, за което ние разказваме на нашите читатели.

Ние сме екип от посветени на натуропатията колеги, и заедно създаваме за вас статии и материали, посветени на билките в България и по света, а също така любопитни факти по актуални теми за здравето и здравословния и нездраволсловния начин на живот и техните взаимовръзки. Вече 10 години ние изпращаме бюлетини със статии за Здравето, Фитотерапията, Натуралната козметика и много друи материали и имаме наши постоянни почитатели, които постепенно увеличават броя си с годините. Ще се радваме този кръг на любителите на Билколечението да се увеличава все повече. Ако желаете, абонирайте се и вие: вляво от статиите има опция за въвеждане на майл за бюлетин.

Нашите източници са утвърдени фитотерапевтични книги от български и чуждестранни автори и научни колективи, а също така, университетски сайтове, свързани с изследвания в областта на Биологията, Фитотерапията, Натуропатията, Химията и Здравето на човека.

Статиите в сайта са написани от членове на нашия екип през годините: Анна Илиева, Олеся Николова, Светла Костова, Антония Гуглева.

Желаем ви от все сърце здраве и благодат!

Анна Илиева и Екипът на Билки ЕООД