bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Канела Касия кора цяла на пръчки 6–8 см – Канелени пурички, Cinnamomum cassia

Цена: 4,93 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Нашата канела касия е идеалната добавка към вашата кухня. Със своя интензивен аромат и богат вкус, тя ще обогати всяко ястие. Подходяща за сладки и солени рецепти, както и за здравословни напитки.

Кат. №: b275conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

канела касия подправка, канела пурички

Още изгледи

  • канела касия подправка, Канелени пурички, Канела Касия , Кора на пръчици , Cinnamomum verum
  • cinnamomum cassia, cinnamon, канела употреба, канела подправка, канела кора пръчици, канела пурички
Описание на продукта Мнения (6) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

поръчвам редовно Мнение на Теодора
Оценка
готвя солени храни както с канела касия, така и с канела цейлонска. Ако не сте опитвали пробвайте в солени ястия, супер е. (Публикувано на 25.04.2023)
3739 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Николета, няма определена бройка, тъй като зависи от големината на пръчките. Всички са по 8 см и цената зависи от общия грамаж. (Публикувано на 22.06.2016)
3325 Мнение на Николета
Оценка
Колко броя пръчици са в една опаковка? (Публикувано на 14.01.2016)
2768 Мнение на bilki.bg
Оценка
В медиите се спекулира доста по темата за Канела. Ще внесем яснота. Ние не подвеждаме хората, в текста е написано, че става въпрос за Канела Касия и в какви количества е безопасна /3г дневно/. В сайта предлагаме и Цейлонска канела, за да можете да изберете какво да ползвате. Свойствата на двата вида канела са индентични, разликата е само в съдържанието на кумарин в едната, което е по-високо отколкото в Цейлонската, в аромата и структурата на самата кора. Също така искам да подчертая, че Българското законодателство не ограничава употребата на двата вида канела. Канела касия се употребява от десетки години в Европа, отскоро е с лимит за дневна употреба в Англия и Германия например. Искам да внеса яснота, че ако растението Канела Касия или Канела Цейлонска се отглежда в Цейлон, Индонезия, Виетнам или в саксия в България, то това не променя генеричното му име и свойствата му. Тоест растението Цейлонска канела се отглежда в няколко топли страни.
И двата вида канела толкова ефективно свалят кръвната захар, че в големи количества могат да предизвикат хипогликемия. Което доста говори за ефективността на канелата като билка. Безопасното количество от Канела касия е 1 чаена лъжичка на ден за възрастен с тегло 60кг. Това количество няма да увреди черния ви дроб. Моля разгледайте сайта на BFR, за да се уверите сами и не приемайте всички спекулации по темата за чиста монета. С уважение и пожелание за здраве! (Публикувано на 20.03.2015)
2254 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте
Пазарна икономика - всеки преценява на какви цени да продава.
Нашата политика е голям оборот, изгодни цени, истински продукти. Ние прикачаме към видовете канела и сертификати.
Вижте няколко варианта ни на мляна Цейлонска канела. Имаме ВАЛИДЕН сертификат, прикачен към нея. Има прекрасен мек вкус, по който можете да познаете оригиналната цейлонска канела.
Вече имаме и цейлонска канела и на пръчици: ползвайте поле ТЪРСЕНЕ
Поздрави (Публикувано на 10.09.2014)
2237 Мнение на Неделчо Неделчев
Оценка
Здравейте,
мога ли да разчитам на 100%, че канелата е т.нар. Цейлонска ( истинска ). Въпросът ми е провокиран от факта, че намирам въпросната канела в други сайтове на несъпоставимо по-висока цена за същото количество от 50 грама (Публикувано на 3.09.2014)
Вижте още мнения на клиенти