17 БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ - билкова смес на Димитър Кръстев

Преди десетки години лечителят Димитър Кръстев популяризира билков състав, който подпомага изчистването на тялото и черния дроб от токсини, като по този начин увеличава метаболизва и създава условия за по-лесно отслабване и детоксикация.

 • 17 Билки за отслабване и детоксикация чай - Оригинал, насипен
 • Чай 17 Билки за отслабване и детоксикация, Bioherba, 100 филтъра
 • РЕЦЕПТА ЗА РЕГУЛИРАНЕ ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА НА НАРОДНИЯ ЛЕЧИТЕЛ ДИМИТЪР КРЪСТЕВ  17 билки, билки за отсабване, отслабване с билкиПри точното спазване на тази рецепта теглото спада от 7 до 8 кг за месец. Това става, без да изтезавате организма, без да се гладува, без извънредни физически натоварвания. Методът постига регулиране на обмяната на веществата. Ето в какво се състои препоръката:

  1 ДЕН


  Рано сутрин се взема разхлабително средство - английска сол е за предпочитане (20-30 г), която се изпива с 250 г топла вода. Английската сол може да се замести с майчин лист, рициново масло, течен парафин. След слабителния ефект трябва да се пие преварена топла вода, която ще промие червата. Изпийте колкото се може по-голямо количество такава вода. До следващата сутрин не трябва да се поема никаква храна. Тази процедура се прави само веднъж - при започване прилагането на метода.

  2 ДЕН


  Взетите от билковия магазин билки за регулиране обмяната на веществата се приготвят в отвара по следния начин - 1 1/2 с.л. от билките се варят 6 мин. в 500 мл вода. Отварата се прецежда и от нея се пие 3 пъти на ден по 100 г около 20 мин. преди хранене. В сутрешните 100 г се прибавя супена лъжица пчелен мед - това ви е закуската. На обяд - 100 г отвара, след 20 мин. започвате нормалното хранене. По средата му се изпиват 250 г сок от домати. Билковата отвара и доматеният сок трябва да се пият всеки ден, докато се получи желания ефект в намаляване на теглото.

  Когато прилагате тази рецепта, наложително е да намалите консумацията на меса, особено на тлъстини, консерви и подсладени ястия. Забранява се и употребата на алкохол, а за пушачите - ако не са в състояние да изоставят цигарите, то поне рязко да ги намалят. Препоръчва се засилена употреба на сурови храни: марули, краставици, моркови, салата, магданоз, репички. Изобилно да се консумират плодове.

  БИЛКИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА

  1. Пчелник /стръкове/ - 40 гр.
  2. Комунига /стръкове/ - 40 гр.
  3. Мента /стръкове/ - 40 гр.
  4. Агримония /стръкове/ - 40 гр.
  5. Жълт кантарион /стръкове/ - 40 гр.
  6. Синя жлъчка /стръкове/ - 40 гр.
  7. Мащерка /стръкове/ - 40 гр.
  8. Върбинка /стръкове/ - 40 гр.
  9. Маточина /стръкове/ - 40 гр.
  10. Слез /листа/ - 40 гр.
  11. Коприва / листа/ - 40 гр.
  12. Хмел / шишарки/ - 30 гр.
  13. Глог /цвят/ - 40 гр.
  14. Резене /плод/ - 20 гр.
  15. Анасон /плод/ - 20 гр.
  16. Ленено семе - 20 гр.
  17. Коприва / корен/ - 20 гр.