bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

17 БИЛКИ за отслабване, Биохерба, 100 капсули, Детокс формула, мнения

Цена: 14,96 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Благоприятно при високо кръвно, наднормено тегло, чернодробни заболявания, повишена възбудимост на нервната система, безпокойство, безсъние.

Кат. №: BH2775

Бруто тегло: 0.0900 кг.

Производител: Bioherba R

17 Herbs For Weight Loss

Още изгледи

  • 17 Herbs For Weight Loss
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Ана Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,
Бихте могли да приемате комбинирано двете добавки.
Бъдете здрави,
Екип Bilki.bg (Публикувано на 13.09.2023)
Съвет Мнение на Ана
Оценка
Зравейте, може ли тези капсули де се комбинират с капсулите Демир Бозан или трябва когато приключа с едните тогава да почвам другите?
Благодаря (Публикувано на 10.09.2023)
5109 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Kamen Савов, какво са смлените билки? Това са химически вещества, също както в лекарствата, които предлага съвременната медицина. Разликата е, че при Фитотерапията тези билкови лекове са направени от съвършения лекар: от Бог или Природата, както предпочитате. Растенията притежават баланс и освен химически вещества, имат и своя собствена енергийна стойност, която можете да видите в Интернет под името Кирилианова фотография. Тази фотография научно доказа, че всяко тяло, особено живите организми имат своя аура, енергийна стойност и цвят на аурата. Тези енергийни стойности на билките балансират липсата на съответната енергия и цвят на аурата в човешкото тяло. Естетствено и химическите вещества в билките също действат на човешкия организъм. Тези две качества на билковите лекове се съдържат както в суровите билки, сушените билки, нарязаните билки, също така в смлените билки. Освен това тези качества се съдържат и в билковите тинктури, и билковия чай. Вие питате каква е разликата между различните билкови лекове. Счита се, че билките както в суров и сушен вид също действат отлично на организма. Например китайците ги пият смлени на прах директно в устата. Ние, изнежените европейци сме отвикнали от тези натурални методи :) Традиционния метод в България е пиенето на билков чай. Както приема на прах, капсули и таблетки, така и билковия чай са водни извлеци. Тинктурата се счита като по силен и активен извлек, тъй като тя е водно спиртен извлек и спирта има способността да извлича вещества, които водата не може. Има също така глицеринов извлек. От всички извлеци най-силна е тинктурата, а най-щадящ е билковия чай и капсулите, които спокойно могат да се приемат при хора със раздразнен и чуствителен стомах и също са много силен и активен метод. Прекрасното при билковите лекове, е че те действат бавно, но сигурно. А знаете ли защо бавното лечение е по добро? Астрологията казва, че постигнатите бъро резултати са нетрайни. Единствено бавните резултати могат да се задържат за дълго време. Натуропатията казва, че когато някой има траен проблем в продължение на години и иска да промени това, то той трябва да приложи дълготрайно третиране, за да има дълготраен ефект. Надявам се да съм ви била полезна. Бъдете здрави с bilki.bg (Публикувано на 21.08.2017)
5102 Мнение на Kamen Савов
Оценка
Искам да ми обясните как смлени и стрити на прах билки ще подействат по някакъв начин ако не са отвара или тинктура (Публикувано на 18.08.2017)
Вижте още мнения на клиенти