bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Сладник корен рязан (небелен) – Женско биле, при кашлица, Licorice

Цена: 3,22 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Сладникът действа като стимулант на надбъбречна кора и панкреас. Има противовъзпалително, антиартритно, спазмолитично, противоязвено, антималарийно, антибактериално, антивирусно действие. Билката е антиоксидант и диуретик.

Кат. №: b466conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

сладник билка

Още изгледи

  • сладник билка, женско биле билка корен, сладник корен рязан, сладник цена, женско биле приложение, Женско биле гастрит
  • сладник , женско биле , сладък корен рязан,  Ликорис, Licorice
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

4177 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Катя Владимирова, за всяка билка, която продаваме специално е обърнато внимание как именно се приготвя и консумира, консултирано е със научна литература. Ако желаете можете да приготвяте чрез варене, при корените и корите това е допустимо. Ние даваме препоръка за оптимално полезното използване, но вие можете да използвате билката и по друг начин, чрез варене, за тинктура. Ако сте закупили билка от друго място, моля консултирайте се със съответния доставчик за неговите препоръки. Бъдете здрави!
(Публикувано на 6.12.2016)
4162 Мнение на Катя Владимирова
Оценка
Само че сладникът се вари 10 мин на тих огън и се остава да кисне 30мин. след това. И водата е 550 мл. Поне това го пише на опаковката на билката,продавана в аптеките. Защо се разминавате? За всяка билка е важно как ще се приготви точно. (Публикувано на 3.12.2016)
Вижте още мнения на клиенти