bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Пчелно млечице (Royal Jelly), Балчев, 2 х 10 гр.

Цена: 25,92 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Пчелното млечице е подобно на мляко вещество, отделяно от пчелите, което осигурява хранене на развиващите се ларви, както и на пчелната майка. Алтернативните практикуващи често използват пчелно млечице, за да засилят имунната система и да помогнат в борбата с последиците от стареенето на организма.

Кат. №: 3p0247

Бруто тегло: 0.0700 кг.

Производител: МПП ЗП

пчелно млечице, пчелно млечице цена, пчелно мляко

Още изгледи

  • пчелно млечице, пчелно млечице цена, пчелно мляко
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти

Най-нови мнения от клиенти

1587 Мнение на PS
Оценка
Здравейте, как мога да съм сигурен, че продукта е съхраняван както трябва и е годен за употреба? Отговор: пчелното млечице пристига при нас в хладилна чанта, прехвърля се във фризер - ние сме легитимна Билкова и лекарствена аптека, контролирана от АЛ и РИОКОЗ. Именно затова пчелното млечице можете да закупите и да сте спокоен, но в самата аптека. С куриерска доставка предлагаме лиофилизирано пчелно млечице / студено сушено /, което не се влияе от транспорта. (Публикувано на 30.01.2014)
1216 Мнение на RAYKOV
Оценка
saprygata mi e kitaika i2god.vse tozi prodykt vseki den,4yvstva se otli4no,sega ias go vzemam. (Публикувано на 10.01.2013)
433 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, след консултация с г-н Ефем Моллов - председател на „Български пчеларски съюз” ето и отговорите. Да, детето може да приема пчелното млечице. Дозата е, цитираме: "Колкото половин грахово зрънцe". С малка пластмасова лъжичка за кафе взимате съвсем малко. Поздрави. (Публикувано на 27.03.2012)
422 Мнение на petya
Оценка
Моля ако сте компетентни да ми кажете за дете на 2 години по колко на ден се дава от този продукт или по точно как да го измеря количеството моля,искам да си поръчам но тази неизвестност ме спира. (Публикувано на 22.03.2012)
Вижте още мнения на клиенти