bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Пчелно млечице (Royal Jelly), Балчев, 10 гр.

Цена: 10,93 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Представлява високохранително и лесно усвоимо от организма вещество. Усилва апетита, повишава обмяната на веществата, създава бодрост, настроение и прилив на сили, повишава имунната защита.

Кат. №: Jelly10

Бруто тегло: 0.0600 кг.

Производител: МПП ЗП

пчелно млечице, пчелно млечице цена, пчелно млечице дозировка, ампули,

Още изгледи

  • пчелно млечице, пчелно млечице цена, пчелно млечице дозировка, ампули,
Описание на продукта Мнения (7) Свързани продукти

Най-нови мнения от клиенти

2882 Мнение на Юлия
Оценка
Здравейте!
Как се приема пчелното млечице и как се измерва дозата от 400 mcg?

Предварително благодаря! (Публикувано на 25.05.2015)
2573 Мнение на Димитров
Оценка
Като се извади от фризера до доставката минават 2-3 дни.Какво става с пчелното млечице през това време? (Публикувано на 30.12.2014)
2536 Мнение на tsmst
Оценка
Отмерването на дозите става с малка лъжичка, която е в края на синята пръчица, която е потопена в сместа. В аптеката ми казаха, че се слага по една мерителна лъжичка под езика. Според мен една лъжичка е доста малко...
Освен това (трябва да погледна етикета) мисля, че има и други съставки - не само пчелно млечице. Има леко кисел вкус (Взех го от аптеката, но не обърнах внимание дали е замръзнало или втечнено и го занесох до вкъщи за няколко часа). Предполагам че се слагат някакви примеси с кисел вкус, за да се стимулира слюноотделянето, както при повечето вещества, които се усвояват по бързия начин - в устата, а не в корема и червата. (Публикувано на 5.12.2014)
2516 Мнение на иРИНА ЦВЕТАНОВА
Оценка
Здравейте, бихте ли казали как да се отмерват дозите? (Публикувано на 28.11.2014)
2505 Мнение на PBA
Оценка
Не може ли да дадете указание как се отмерва нужната доза? Вашата опаковка няма дозатор, посочените дози са под един грам - как може в домашни условия да се отмери? Не давате и никаква информация как се приема - на други места пише на гладно и никога вечер. Пише също, да не се използват метални лъжици. Пише, че може да се смеси с чиест мед и да се приема така, но остава въпросът за дозирането.
Моля, който има опит да сподели. (Публикувано на 23.11.2014)
1805 Мнение на Анатоли
Оценка
Здравейте на мен ми го доставиха течно,въпреки че по-горе е посочено че трябва да е в твърдо състояние,провах го и беше доста кисело имам съмнения че може да е развалено,ако някой друг го е пробвал да си каже мнението,а и също как се приема? (Публикувано на 11.04.2014)
1312 Мнение на Красимир
Оценка
Кой е производителя на това пчелно млечице?

Отговор:Земеделски производител Мирослав Балчев (Публикувано на 15.03.2013)
Вижте още мнения на клиенти