bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Масло от Бял трън, Bioherba, 250 мл

Цена: 6,31 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Студено пресовано масло от семената на билката Бял трън. Добито по уникална нова безкислородна технология при 20 до 25 градуса температура! Нерафинирано, филтрирано, качествено и прясно изстискано масло от бял трън.

Кат. №: BH4762

Бруто тегло: 0.4500 кг.

Производител: Bioherba R

масло от бял трън, масло, бял трън, биохерба

Още изгледи

  • масло от бял трън, масло, бял трън, биохерба
Описание на продукта Мнения (5) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Качествен продукт с голям оборот Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Петър, това е един от най продаваните ни продукти от години. Фирма Биохерба е най-големия производител на бял трън масло и черен кимион /нигела/ масло в България. Естествено, както за всички продукти в България, производителите и търговците си слагат надценки по тяхно усмотрение. Ние както винаги вярваме, че трябва да помагаме на хората, а не да печелим космически суми от здравето на хората. Билките са дар от Бога и трябва да бъдат достъпни за всички хора! Също ще допълня, че билката бял трън не се третира с химикали и нитрати. Това просто не е необходимо, тъй като природата е дала големи естествени сили за защита на растението Silybum marianum, Силимарин. (Публикувано на 29.11.2021)
кажете ми повече за продукта Мнение на Петър
Оценка
Получих инфо за промоция на маслото. Ползвам от друга фирма, но вашата цена е номер едно. Качествен ли е продукта? (Публикувано на 29.11.2021)
Уникален продукт на уникална цена Мнение на Джули
Оценка
Радвам се, че открих този продукт. Явно много се спекулира с цената на продукта, защото го виждам в нета на огромни цени. Но ползваме вече втора бутилка от вашето масло и е просто невероятно, особена на такава достъпна цена. Благодаря ви! (Публикувано на 29.11.2021)
препоръчвам Мнение на Ани
Оценка
Чудесен продукт, мъжа ми го пие вече две седмици, паралелно с диета и ефекта е страхотен. Препоръчвам го! (Публикувано на 20.06.2019)
Ok Мнение на Ilko
Оценка
Добра цена! (Публикувано на 20.06.2019)
Вижте още мнения на клиенти