bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Бял Трън, Bioherba, 300 мг, 100 капс.

Цена: 16,73 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Билката Бял трън е един от най-ефикасните хепатопротектори - спомага за защитата на черния дроб, като допринася за заздравяването на мембраните на чернодробните клетки, подпомага възстановяването и оптимизира функциите им.

Кат. №: BH9552

Бруто тегло: 0.0900 кг.

Производител: Bioherba R

бял трън, капсули, бял трън добавка, цена,

Още изгледи

  • бял трън, капсули
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Silybum marianum, Силимарин, Бял трън семе Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, във описанието на хранителната добавка няма друго латинско наименование освен това, което съдържа Silybum marianum, или Силимарин, Бял трън. Уникален продукт за черния дроб. Една от любимите добавки на много наши клиенти. Желаем ви здраве! (Публикувано на 30.11.2021)
Бял трън Мнение на Jungero 85
Оценка
Здравейте! И аз днес се сдобих с продукта. Имам проблем с жлъчката, надявам се продукта да ми помогне. Пс действително има грешка в латинското наименование на белия трън което още не сте коригирали. (Публикувано на 14.08.2019)
4500 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Силва Мазлъмян, грешката идва от латинското наименование, правилно сте отбелязали, че е коректно да е Silibum Мarianum. Ще коригираме своевременно. Благодарим за отделеното внимание. (Публикувано на 14.03.2017)
4496 Мнение на Силва Мазлъмян
Оценка
Мисля,че имате грешка!Ако това е Бял трън,не може да е Onopordum асаnthium. Трябва да е Silibum marianum, което растение има посочените от вас лечебни свойства.Лечебните свойства на Onopordum асаnthium са съвсем други.
Моля,уточнете,за да знаем какво да поръчваме. (Публикувано на 13.03.2017)
Вижте още мнения на клиенти