bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

КОМПЛЕКС ЛЕКОВИТИТЕ БИЛКИ НА ДЯДО ВЛАДО 339гр, Билков Пакет

Име на продукт Цена Кол.
Чай за бъбреци на Дядо Владо, 39 гр
Цена: 2,45 лв.
ГРАДИНСКИ ЧАЙ, САЛВИЯ, КАКУЛА, ЛИСТ
Цена: 1,60 лв.
КРЪВЕН ЗДРАВЕЦ, КЪРВАВОЧЕРВЕН ЗДРАВЕЦ, КОРЕН
Цена: 2,20 лв.
НЕВЕН, ЦВЯТ, ПОРТОКАЛОВО ОРАНЖЕВ
Цена: 2,36 лв.
МЕНТА БРУХ, САМО ЛИСТ
Цена: 1,57 лв.
МАТОЧИНА, ЛИМОНЧЕ, БРУХ, САМО ЛИСТ
Цена: 1,58 лв.
КАНТАРИОН ЖЪЛТ, ЗВЪНИКА, САМО ЦВЯТ И ЛИСТ, без клечки
Цена: 1,54 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

С благодарност пред Дядо Владо / Владимир Бошнаков /, ние от Bilki.bg с радост публикуваме метода и указаната от него рецепта за детоксикация и изчистване на организма при заболявания на имунитета. Билките са дар от Бога и лековитата силата на билките е наше верую.

Кат. №: groupb817

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

КОМПЛЕКС ЛЕКОВИТИТЕ БИЛКИ НА ДЯДО ВЛАДО 339гр

Още изгледи

  • КОМПЛЕКС ЛЕКОВИТИТЕ БИЛКИ НА ДЯДО ВЛАДО 339гр
Описание на продукта Мнения (6) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

кръвен здравец Мнение на Иван
Оценка
По повод здравеца. Дядо Владо беше казал, че оригиналната рецепта не е с кръвен здравец, но кръвният здравец се намира по-лесно у нас, а другият е на практика неоткриваем. (Публикувано на 26.08.2016) (Публикувано на 31.10.2019)
чаеве за рак приготовление Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, моля пратете ни по-конкретно какво ви интересува, или поне ни насочете. Поздрави (Публикувано на 31.10.2019)
чаеве за рак Мнение на жана милкова
Оценка
как се приготвят другите чаеве за рак пише че се запарват за десет минути но не пише какво количество от билките е необходимо (Публикувано на 9.06.2015) (Публикувано на 31.10.2019)
Вонящ здравец Мнение на ivan_zlatkov1
Оценка
С цялото си уважение към вашата дейност, информацията, която популяризирате и дядо Владо, съм длъжен да Ви обърна внимание: В цитираната система на Рудолф Бройс , която не е само срещу рак, сте отбелязали употребата на чай от кръвен здравец. Рудолф Бройс препоръчва "Гераниум Робертиани" , което отговаря на нашият "Вонящ здравец". Моля проверете източника си и коригирайте рецептата , като уведомите и дядо Владо. Независимо че Рудолф Бройс не е между живите и повече от книгите му са преписани от записки и издадени от помощниците му, следва да се търси максимална достоверност. В последните записки , правени непосредствено преди смъртта си Бройс добавя допълнителни уточнения към методиката си, защото заедно с раковите заболявания обикновено се развиват и други смъртоносни болести. Надявам се да съм помогнал и аз с нещо на Вашата прекрасна дейност.
Иван Златков
Отговор: Здравейте, ние публикувахме рецептата, както беше описана от Г-н Бошнаков, но много ви благодарим за коментара. Предполагаме, че той се е спрял на кръвен здравец поради наличието й на пазара и аналогичните свойства. Ще се постараем да внесем билката миризлив или вонящ здравец и да започнем да предлагаме комплекта с нея. С уважение и благодарност за обратната връзка. bilki bg (Публикувано на 28.02.2015) (Публикувано на 31.10.2019)
Чай на Дядо Владо Мнение на добромир
Оценка
Гледах предаването по телевизията и се радвам, че се предлагате този продукт (Публикувано на 27.02.2015) (Публикувано на 31.10.2019)
Мнение Мнение на Ani
Оценка
Чудесна статия, браво! (Публикувано на 25.02.2015) (Публикувано на 31.10.2019)
Вижте още мнения на клиенти