bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Demir Bozan®, Демир Бозан Чай - Оригинал, оздравително и регенеративно действие, 100 гр

Цена:

Редовна цена: 12,20 лв.

Промо цена 10,98 лв.

-10%

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Демир Бозан Билков чай по оригинална рецепта. 6 лековити билки се комбинират в един удивителен продукт, за да дарят своето неповторимо действие на всеки отпил глътка от този "вълшебен еликсир". Съвсем не без причина Демир Бозан е познат като "еликсир на дълголетието" - повлиява благоприятно върху редица системи и органи в нашето тяло, дарявайки здраве и благосъстояние.

Кат. №: b8conf

Производител: Bioherba R

демир бозан билков чай

Още изгледи

  • демир бозан билков чай
  • демир бозан, демир бозан цена, билков чай за отслабване, демир бозан приложение, демир бозан мнение
  • демир бозан чай, DEMIR BOZAN, Билки за отслабване, билки за сърце, демир бозан за мозъка
Описание на продукта Мнения (83) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

супер е за бъбреците Мнение на Стилияна
Оценка
Периодично си купувам Демир Бозан, защото преди години си излекувах възпаление на бъбреците с него. Направо ми беше невероятно, че билките така помагат. Оттогава всяка година си взимам по 2 пакета чай и си правя едно чистене, за всеки случай. Благодаря ви, че ви има! (Публикувано на 8.05.2024)
пропорции Мнение на Видин
Оценка
В лицензираната рецепта на Биохерба оригинални капсули https://bilki.bg/demir-bozan-bioherba-100-kapsuli-240mg.html е описано съотношение 1:1 на всички билки. (Публикувано на 4.02.2020)
5224 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Драганe, силата на чая Demir Bozan се крие в билките и в нашата рецепта. Ние продаваме оригиналния чай, това е важното. Чаят е запазена търговска марка, затова единствените производители, които произвеждат Demir Bozan по оригиналната рецепта са Билки ЕООД и Биохерба Р ООД. Други производители няма. Много години потребителите са се убедили в качеството на чая Demir Bozan на отлична цена. Ние няма защо да доказваме отличното въздействие на нашия чай. Той говори сам за себе си, а нашите потребители са живата реклама на нашия чай. Желаем ви здраве! (Публикувано на 6.10.2017)
5223 Мнение на Драган
Оценка
Искам да попитам фирмата производител дали е спазила точната пропорция на билките в този чай според древната рецепта? Моля да ми дадете компетентен и изчерпателен отговор. (Публикувано на 5.10.2017)
5026 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Иване, ако се е появило запичане е възможно да е от храната, която ползвате. В чая има леко слабителни билки, така че вероятността от запичане от чая е твърде малко вероятна. Досега не сме имали такъв коментар от клиенти. Поздрави (Публикувано на 28.07.2017)
5025 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Младен, чаят Demir Bozan се предлага в сайта и в аптеката ни в гр. София, Билкова и лекарствена аптека - гр.София 1618, общ. Красно село. Също така можете да говорите с близката до вас аптека да се обадят на Билки ЕООД, за да доставим чая до тях, за ваше удобство. Поздрави (Публикувано на 28.07.2017)
5021 Мнение на Иван
Оценка
Чая запича (Публикувано на 27.07.2017)
5019 Мнение на Младен
Оценка
Здравейте, предлага ли се чая по аптеките?? (Публикувано на 27.07.2017)
4997 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Валентин вълчев, какво точно разминаване визирате? Най вероятно визирате, че предлагаме два вида Demir Bozan. Имаме насипен и на филтър. Съответно препоръчваната доза е различна. В единия случай се прави филтърен чай няколко пъти дневно. При насипния вариант се вари един път на ден и се пие през деня. Поздрави (Публикувано на 24.07.2017)
4996 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Валентин вълчев, съгласно закона за хранителните добавки, не може да се твърди лечебно действие, поради това ние не можем да ви даваме насоки, но пиродните средства са благоприятни за здравето, моля опитайте, много е вероятно да ви помогне. Ние бихме Ви посъветвал да ползвате тoзи продукт, тъй като той е благоприятна за здравето. Поздрави! (Публикувано на 24.07.2017)
4994 Мнение на Валентин вълчев
Оценка
Имате същия Демир Бозан на филтри пише че е предимно за отслабване и че имате разминаване, тук е с лъжици а там на филтър има разнинаване в количеството (Публикувано на 23.07.2017)
4992 Мнение на Валентин вълчев
Оценка
За лимфната система става ли (Публикувано на 22.07.2017)
Вижте още мнения на клиенти