тинктура, черен орех, билкаЧерен орех билка срещу паразити

Дошъл от далечна Америка черният орех заема специално място сред средствата за лечение на паразитни заболявания. По състав е близък до гръцкия орех и има почти същите свойства, но надвишава в пъти високата концентрация на витамини, макро и микроелементи, ензими, органични киселини, танини и етерични масла.

По съдържание на йод е абсолютен шампион!

Употреба на черен орех

Широката употреба на черния орех е свързана с името на д-р Хулда Кларк (САЩ), която му обръща специално внимание, заради неговите антипаразитни свойства. След редица клинични проучвания, тя установява, че заедно с паразитите започват да изчезват и различни възли, и кисти. Оказва се, че черния орех проявява много и различни лековити свойства и успешно се справя с редица системни хронични заболявания и заболявания с неизвестна етиология, пред които официалната медицина е безсилна (като например псориазис, екзема, множествена склерозаи така нататък).

 • Черен орех люспи - при паразити, Bioherba, 230 мг, 60 капсули

  Черен орех люспи - при паразити, Bioherba, 230 мг, 60 капсули

  Цена:

  Редовна цена: 10,99 лв.

  Промо цена 9,89 лв.

  -10%

 • Черен орех Тинктура - при паразити, Bioherba, 100 мл

  Черен орех Тинктура - при паразити, Bioherba, 100 мл

  Цена:

  Редовна цена: 17,59 лв.

  Промо цена 15,83 лв.

  -10%

 • По мнение на д-р Хулда Кларк по-голямата част от тези болести имат една първопричина – ПАРАЗИТИТЕ.

  хранителна добавка, черен орех

  Черен орех под формата на тинктура и хранителна добавка

  За по-голяма ефективност най-добре е черния орех да се приема във вид на тинктура или хранителна добавка.

  Тинктурата от черен орех има спазмолитично, антимикробно, седативно, хемостатично, диуретично и тонизиращо действие. Намалява кръвната захар. Благоприятства за детоксикацията на храносмилателния тракт и на целия организъм. Изразено противопаразитно действие.

  Тинктура и хранителна добавка от черен орех действие

  Тинктурата и хранителните добавки от черен орех се препоръчват ефективно при анемии, хипотониии и хипертонии, коронарна сърдечна болест, пиелонефрит, тромбофлебит, туберкулоза, рахит, диатеза, краста, фурункулоза, акне, псориазис, екзема, чернодробни заболявания и безплодие. Имат бактерицидно действие, като насърчава заздравяването на рани, язви, измръзване, хемороидалното кървене спира.

  Помагат да се освободите от кистите в яйчниците, ендометриална хиперплазия с изобилие от кървене, запек, гъбични и вирусни инфекции, множествена склероза, заболявания на ставите и на стомашно-чревния тракт, използват се и при синдром на дразнимото черво, остра респираторна вирусна инфекция, хронична ангина и синузит, при болести на зъбите и венците.

   Тинктурата и хранителната добавка са мощен антиоксидант и имуностимулатор.