bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Стевия лист - при висока кръвна захар и холестерол, Stevia Rebaudiana

Цена: 4,43 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Стевията оказва общо тонизиращо действие, възстановява силите след нервно и физическо изтощение и намалява процесите на стареене. Тя е незаменимо средство за болните от сърдечно-съдови заболявания и захарен диабет.

Кат. №: b476conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

стевия билка

Още изгледи

  • стевия лист, стевия чай
  • стевия на листа, стевиа, сладка билка, стевия цена, стевия като заместител на захарта, рецепти със стевия
Описание на продукта Мнения (3) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

4359 Мнение на Детелина силвиева.
Оценка
Прекрасна билка дано има повече плоизвадители хората са болни мече и търсят олтернатива за да заместия захарта радвам се че ви има бок да ви благослови.
. (Публикувано на 27.01.2017)
116 Мнение на bilki.bg
Оценка
Страхотно е да чуем такъв позитивен коментар за билката стевия. Много хора си купуват от нея, но не всеки има време да сподели резултата от пиечето на чай от стевия. Благодаря ви, че споделихте. Информацията ще е полезна и за други хора. (Публикувано на 21.11.2011)
107 Мнение на ани
Оценка
това е невероятна билка пия я от три месеца чувствам се като нов човек заредена с енергия свалих деветнадесет килограма като ям плодове и зеленчуци и тип разделно хранене самата билка ти притапява апетита не ми се яде сладко това е нещо необикновенно за мен преди неможех без сладко ядях в огромно количество сладко не съм диабетик нито от нещо да страдам това е билка чудо (Публикувано на 18.11.2011)
Вижте още мнения на клиенти