bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Натурална Стевия на прах - натурален заместител на захарта, Bioherba, 35 гр.

Цена: 2,47 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Един от най-известните натурални подсладители, който не влияе на кръвната захар, не съдържа калории и въглехидрати и е около 25-30 пъти по-сладък от захарта. За овкусяване и подслаждане на топли и студени напитки, кафе, чай, шейкове, десерти, печива.

Кат. №: BH01129

Производител: Bioherba R

стевия ползи, стевия на прах, биохерба,  биохерба цена, стевия на прах магазин, стевия овкусяване, стевия подсладител

Още изгледи

  • стевия ползи, стевия на прах, биохерба,  биохерба цена, стевия на прах магазин, стевия овкусяване, стевия подсладител
  • стевия на прах, заместител на захар, натурален заместител на захарта, стевия, биохерба,
  • стевия, на прах, заместител на захар, натурален заместител на захарта, bioherba,
  • Стевия, листа на прах
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Юлияна Аврамова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, продукта е натурална Стевия растение, смлени листа на прах. Може да се добавя при приготовлението на чай или кафе. Ползва се в малко количество, на върха на лъжичката, тъй като е много по-сладъка от захарта. Продукта и начина му на употреба са съвсем ясно описани. Тъй като аз съм опитвала продукта, той не горчи, има по различен сладък вкус, в сравнение със захарта, но е отличен за хора, които не могат или не желаят да ползват захар. Да не би да сте поставили голямо количество?
Неотворените продукти, с ненаранено фолио и в добър търговски вид може да се върнат на търговеца, от който сте закупили продуктите, заедно с касовия бон, за да може да се осчетоводят и върнат към производителя. В билковата аптека могат да приемат продукти, които сте закупили от там. Моля звъннете на посочения на начална страница тел. за съдействие за онлайн поръчки, с раб.вр. от 9-16ч https://bilki.bg/kontakti.html. Ще предупредя колегите. Надяваме се да сме ви били полезни. Бъдете здрава! (Публикувано на 28.07.2021)
Не ми допадна този продукт! Мнение на Юлиана Аврамова
Оценка
В описанието пише, че стевията е подходяща за подслаждане на напитки и "няма горчив вкус или послевкус". Купих 5 бурканчета. Оказа се, че това са стрити листа от стевия, които първо, ГОРЧАТ, и второ, НЕ СЕ разтварят в течности, дори и да се варят. Става единствено за чай и то, горчив чай. Когато отидох в магазина им на Красно Село, София, за да върна неотворените 4 бурканчета (без платената вече цена за Еконт) един доста арогантен младеж отказа да ми възстанови сумата, която струват 4-те бурканчета, "защото вече са осчетоводени". Нямам думи. Само съобщавам за преживяването си и ще се постарая да се оплача на всички възможни потребителски уебсайтове, които успея да намеря. (Публикувано на 27.07.2021)
Вижте още мнения на клиенти