bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Масло от Риган в зехтин 10:1, Bioherba, 20 мл

Цена: 13,19 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Маслото от риган има силно противогъбично и антибактериално действие. Отличен помощник при борбата с алергии, инфекции, екземи, псориазис, диария, ревматизъм, артрит и много други.

Кат. №: BH5592

Бруто тегло: 0.1100 кг.

Производител: Bioherba R

oregano oil,  liguid, масло от риган, течно масло, алергии, инфекции, екземи, псориазис, диария, ревматизъм, артрит, хранителна добавка, биохерба

Още изгледи

  • oregano oil,  liguid, масло от риган, течно масло, алергии, инфекции, екземи, псориазис, диария, ревматизъм, артрит, хранителна добавка, биохерба
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Саня Коларова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Г-жа Коларова, благодаря ви за Вашето мнение. Вие не сте закупила от нас това масло, затова предполагам, че мнението Ви се отнася до други ползвани от Вас масла.
Маслата от риган /от който и да е производител/ и без да са стандартицирани съдържат над 70-80% карвакрол. Стандартизирано - означава измерено и не означава, че неизмерените масла не съдържат карвакрол.
Маслото от риган не се употребява чисто, тъй като е много силно и причинява силни раздразнения върху кожата или лигавиците, както вътрешно така и външно. Относно това, че намирате разлика във вкуса - не зная дали сте обърнала внимание, но продукта, който коментирате е масло от риган разредено в зехтин в съотношение 1:10. Нормално е да има разлика в аромата и вкуса.
В този смисъл в нашият сайт потребителите могат да изберат дали да закупят това масло на достъпна цена от Биохерба или да закупят масла със измерено/стандартизирано съдържание на 89-90% карвакрол от други производители, според своите финансови възможности. Предлагаме този избор.
И в двата случая, моля, употребявайте маслото от риган разредено в базово масло, или съгласно указанията за употреба. Желаем ви здраве и успехи! (Публикувано на 19.05.2021)
Карвакрол Мнение на Саня Коларова
Оценка
Всъщност това масло не е стандартизирано с никакъв процент карвакрол. На нашия пазар има масло с над 86%, дори в повечето случаи над 89-90% карвакрол. Ако сравните него и маслото на Биохерба, дори като аромат и вкус нямат нищо общо. Цената му не случайно е толкова ниска. (Публикувано на 18.05.2021)
Карвакрол Мнение на Ани
Оценка
Здравейте, всъщност всяко масло от риган съдържа над 70-80% карвакрол. За антибиотично действие и противогъбично действие, така или иначе трябват много по-малко, но природата толкова е поставила в маслого от риган. Риган масло е изключително силно действащ. С чисто масло от риган може да се изгори кожата. Затова е добре да се ползва много разредено, като първо се опита с една капка. Никога не използвайте чисто масло от риган нито външно нито вътрешно, защото ще получите силно кожно раздразнение. (Публикувано на 16.04.2020)
Карвакрол Мнение на Павел
Оценка
Колко процента карвакрол е съдържанието в този продукт? (Публикувано на 7.07.2019)
Вижте още мнения на клиенти