bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Чай за бъбреци на проф. Ламбрев - Оригинала, насипен

Цена: 5,40 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Чаят на проф. Ламбрев е особено ефективен при цистит и камъни в бъбреците. Съдържа смес от 16 билки с доказано лечебно действие при бъбречни заболявания. Действа диуретично, спазмолитично, противовъзпалително и хемостатично.

Кат. №: b19conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

чай на ламбрев при цистит, билки за бъбреци

Още изгледи

  • чай на ламбрев при цистит, билки за бъбреци
  • чай на ламбрев, чай за бъбреци, ламбрев оригинална рецепта, чай на ламбрев цена
  • чай на ламбрев мнения, Билки за простата мнения
Описание на продукта Мнения (15) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

3760 Мнение на Петър Иванов Шиков
Оценка
Поп
адналсъм на точния чяй днеска на обяд пих първите сто грама (Публикувано на 22.06.2016)
3458 Мнение на nikolai georgiev kirov
Оценка
hodia na hemodializa babrecite otkazaha da filtrirat toest neizhvarliat voda aaz se prinudih da kupia ot tozi bilkov chaiisega uriniram pravilno biah se pobarkal pomislih hce neshto stavasas prostatatami no sega se chustvam otlichno nebadete skiptici a napravo vzimaite i piite ishte vidite po dobria rezultat (Публикувано на 11.03.2016)
3090 Мнение на Радка Божанова
Оценка
Здравейте може ли чая да се дава на две годишно дете което има Хемолитичен Уремичен Синдром може да ми пишете на емайл radka_stoil (Публикувано на 8.10.2015)
3089 Мнение на Радка Божанова
Оценка
Здравейте искам да попитам чая може ли да се дава на две годишно дете на което диагнозата ми е Хемулитичен Уремичен Синдром мого ште сам ви благодарна за барзия отговор (Публикувано на 8.10.2015)
2862 Мнение на Пламена
Оценка
Здравейте, имам 2мм камък пия чая за сега нищо, може ли да споделите мнения за този чай помогнал ли ви е или няма смисъл от него. (Публикувано на 8.05.2015)
2328 Мнение на silva petrova
Оценка
zdraveite moje li , bilkovata kombinacia da se prilaga pri bolni ot diabet (Публикувано на 30.09.2014)
2127 Мнение на Димитър Михайлов
Оценка
Аз съм също инвалид с дълъг стаж, ако може Драголюб Тончев да остави телефон за връзка с цел обмяна на опит /защита на лични данни/, благодаря. (Публикувано на 30.07.2014)
1968 Мнение на Драголюб Тончев
Оценка
Здравейте! Аз съм шампион по употреба на тези билки в различни комбинации. На легло съм от 27 години с пецер през корема в пикочния мехур. Вие казвате: " Чаят се пие 30- 40 дни." А после за такъв като мен? Защото след пауза от 10-тина дена урината ми се влошава, почва да намирисва, отделят се много шлаки, утайки и др. подобни. Заради пецера там в пикочната система поддържам постоянната лека инфекция. И така аз не правя почти никаква пауза от приемането на различни рецепти на комбинации от билки. Просто се опитвам да ги редувам през 20 - 30 дена, като сменям главната билка от комбинациите по вид или концентрация. Редувам примерно тези с основна билка от мечо грозде, хвощ, хвойна и червена боровинка. Правилна ли е според вас тази моя практика и как, колко продължително и с какви паузи да прилагам например вашата рецепта? Моля Ви, не ме пращайте за съвет при лекари, защото моето голямо уважение към тях, но те не са много компетентни по фитолечението. Аз съм идиотски случай, извинете ме за това, но Вие все пак вероятно имате повече сведения за такъв като мен 64 годишен вече. Причината за състоянието ми е счупване на гръбначния ми стълб като миньор при срутване на мината. (Публикувано на 28.05.2014)
1577 Мнение на Нели
Оценка
Здравейте! Искам да попитам количеството чай в една опаковка от 1000гр, за колко време стига, ако се използва според вашата рецепта?
Отговор: Здравейте, количеството от 1кг стига за около 6 месеца. Поздрави bilki.bg (Публикувано на 24.01.2014)
1208 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, въпреки че въпросът ви не е ясен, чай на Ламбрев може да се приема при проблеми с бъбреците, действието му е диуретично и антисептично. Ако взимате и други лекарства и искате да добавите и чая, добре е да е със знанието на лекуващия лекар. Поздрави! (Публикувано на 7.01.2013)
1206 Мнение на georgi
Оценка
za bhbrecite za zinami v mometa v bolnica ta krhvna zaxar (Публикувано на 6.01.2013)
903 Мнение на bilki.bg
Оценка
Привет! Моля, да се консултирате с лекар за употребата на чая по време на бременност! Поздрави! (Публикувано на 26.09.2012)
Вижте още мнения на клиенти