bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Чай за бъбреци на проф. Ламбрев, Bioherba, 20 филтъра

Цена: 2,08 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Чай за бъбреци на Ламбрев Биохерба. Прилага се при хронични бъбречни заболявания, хронична бъбречна недостатъчност, при повишени стойности на уреята, бъбречнокаменна болест, при цистит.

Кат. №: BH2126

Бруто тегло: 0.0600 кг.

Производител: Bioherba R

бъбречен билков чай, проф. ламбрев

Още изгледи

  • бъбречен билков чай, проф. ламбрев
Описание на продукта Мнения (5) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

4705 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Атанаска Христова, засега няма открити противопоказания, но за ваше спокойствие Ви съветваме да се консултирате с лекар. (Публикувано на 15.05.2017)
4700 Мнение на Атанаска Христова
Оценка
Открити ли са някакви противопоказания по време на лечението,особено при взимане на лекарства за високо кръвно и ако пациентът е алергичен към лекарства,а тук билките са много (Публикувано на 13.05.2017)
345 Мнение на pagega
Оценка
Здравейте!
Позволявам си още малко коментар,като се надявам и други да влезнат в сайта Ви и да се предизвика по-голям интерес. Много хора използват билките,но и много са скептиците,вкл.и сред лекарските среди. Билковите отвари не са панацея,постиженията на традиционната медицина са огромни и без тях не можем,но билколечението също трябва да намери своето място. Редовната употреба на билки може да не излекува напълно болния,но във всички случаи ще подобри здравословното му състояние. Лично аз съм използвал билики и при други заболявания и винаги ефекта е бил положителен!
Благодаря за търпението ако прочетете написаното.
С уважение - Ганчев (Публикувано на 18.02.2012)
334 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, благодарим че споделихте своя опит. Смятаме че това ще бъде полезна информация за други посетители на нашия сайт. Факт е, че получаваме отлични отзиви от наши пациенти, използващи бъбречният чай на проф. Ламбрев. Поздрави (Публикувано на 16.02.2012)
338 Мнение на pagega
Оценка
Възрастен човек съм.По рождение съм с камъни (оксалатни!) в единия бъбрек.Претърпял съм 2 тежки операции и не помня колко литотрипсии.След всяка интервенция-времено успокоение и след това болки,болки...Преди няколко години (3-4?) започнах да употребявам редовно билките по рецептата на проф.Ламбрев.Внуших ли си,що ли,но за първи път се почувствах нормален човек.Първо-промени се състава на камъните,намали се значително размерът им;второ-един-два пъти годишно изхвърлях камъчета с размери на лещено зърно;болките изчезнаха.От тогава се кълна в тези билки! (Публикувано на 16.02.2012)
Вижте още мнения на клиенти