Натурална Закваска за Българско Кисело мляко, Йогурт, Лактина 10 гр

В наличност
кат №
23698
ЗАКВАСКА ЗА БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО, 10 гр
12,76 лв.
12,76 лв.

Безплатна Доставка над 59 лв до 6 кг.

Бруто тегло
0.030 кг.

ЗАКВАСКА ЗА БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО, 10 гр

Начина на употреба е описан върху опаковката.
В закваската за българско кисело мляко и подобните му продукти началото е положено с мащабна изследователска работа в рамките на която са изолирани уникални щамове млечнокисели бактерии от екологично защитени високопланински резервати на България - планините Рила, Родопи, Пирин и Стара Планина. Създадена е колекция от млечнокисели микроорганзими, които се съхраняват в замразено и лиофилизирано състояние, която непрекъсното се обогатява с нови щамове.

Основен приоритет на фирмата е да предложи Български закваски за млечни продукти, които да допринесат за запазване на вековната традиция и автентичност на оригиналните продукти българско кисело мляко, сирене и кашкавал на вътрешния пазар.

Предимства на закваската за българско кисело мляко е оригинален вкус, аромат и структура на традиционното кисело мляко твърдо и с разбит коагулум
всяка отделна култура е със собствена идентичност, особено видовете кисели млека произведени със симбиотични млечнокисели култури
не се използват генетично модифицирани млечнокисели микроорганизми. Специална група многощамови фагоустойчиви култури с участието на повече от по четири щама Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus.

Закваската за българско кисело мляко ще ви даде продукт, който е  храна, която да поддържа здравето и дълголетието при хората.  Характеризираща се с това, че съдържа голям брой живи полезни млечнокисели бактерии, чийто брой се движи в границите от 400 милиона до 1 милиард в грам кисело мляко. Тези микроорганизми по време на ферментация предизвикват дълбоки промени в състава на млякото, а освен това синтезират вещества, които оказват благотворно влияние върху целия организъм.

Състав на едно саше: не по-малко от 100000000 живи лиофилизирани клетки от млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus

Производител: Лактина ООД

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация