bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Успокояващ чай - Вата доша 50g Veda Tea

Цена: 7,90 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Успокояващ чай на Veda Tea с леко пикантен и сладък вкус, с нотки на женско биле. Билкова подправка за изтънчения вкус на много любители на билков чай. След натоварен ден или по всяко време този чай ободрява и балансира, чрез приятния си и плътен вкус. Използвайте тази комбинация за няколко минути, за да се отпуснете.

Кат. №: 2217

Бруто тегло: 0.0700 кг.

Производител: Veda Tea

успокояващ чай, аюрведичен чай, веда чай

Още изгледи

  • успокояващ чай, аюрведичен чай, веда чай
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Нина Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Нина. До момента нямаме никакви оплаквания от УСПОКОЯВАЩ ЧАЙ, АЮРВЕДИЧЕН, ПАКЕТ 50гр. В случая ние се явяваме само търговец - чая се произвежда от VEDA TEA, но те са уважаван производител и поддържат качество.
Винаги има възмжност да развиете индивидуална непоносимост към някоя от съставките. Възможно е чувствителноста да е провокирана от комбинация с друг агент (козметика, храна, др.) затова съвета ни е да посетите личния си лекар. Той най-добре ще прецени дали има нужда от изследвания или консултация със специалист.
Надявам се да сме Ви били полезни. Поздрави, екип на bilki.bg (Публикувано на 13.10.2021)
Възможно ли е да се получава алергична реакция Мнение на Нина
Оценка
Здравейте,
закупих от чая, го пих извесно време и по време на приема му направих алергична реакция - обрив по лицето, ръцете и краката. Имам подозрение, че алергията може да е от него. Въпросът ми е, дали имате отзиви от други потребители за реакции и към коя от съставките, авентуално?
Благодаря предварително, (Публикувано на 8.10.2021)
Вижте още мнения на клиенти