bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

РИЦИНОВО МАСЛО ЗА ПИЕНЕ ПРИ ЗАПЕК, ХИМАКС, 40 гр

Цена: 1,73 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

РИЦИНОВО МАСЛО 40ГР, ХИМАКС

Кат. №: 90658

Бруто тегло: 0.1200 кг.

Производител: Химакс

рициново масло, химакс

Още изгледи

  • рициново масло, химакс
Описание на продукта Мнения (9) Свързани продукти

Най-нови мнения от клиенти

Нямам избор и трябва да го пия Мнение на Сис
Оценка
Пих го веднъж след цезарио и 12 часа не излезнах от болничната тоалетна. Болките бяха толкова силни, че скимтях и пищях плачейки. По - голяма болка не бях изпитвала в живота си. Сега ще трябва да го пия пак, защото нито едно слабително не ми помага. 8 хапчета дулколакс и нищо. Само болки, но не и ефект. Като си помисля какво ме чака и изпада в потрес. Ужаасссссс (Публикувано на 26.11.2019)
4989 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Силвия, не разбираме въпроса Ви. Щом приизводителите са предупредили изрично да не се използва в определени ситуации, би трябвало да се вслушаме в съветите им. Рициновото масло помага само при някои вида запек и то в много леки форми.

Прочетете внимателно текста, който следва:


Употребата на рициново масло трябва да е контролирана и умерена, особено ако се използва като разхлабващо средство. При продължителен прием маслото може да накара червата са изгубят нормалната си перисталтика и да се стигне до привикване. Не приемайте рициново масло с мастноразтворими вещества (бензол, фосфорорганични съединения и др.) и екстракт от мъжка папрат. Противопоказно е да прилагате маслото и при хемороидни кръвотечения, перитонит, апендицит, язвен ентероколит, остър холецистит, запек в следствие на механични препятствия, като илеус, инкарцерирана херния и др.

Не прилагайте масло от рицин по време на месечната ви менструация, при висока температура, при хроничен запек и жълтеница, при хроничен запек и остри и хронични бъбречни заболявания. Ако имате болки в стомаха или позиви за повръщане, не приемайте рициново масло, освен ако не е предписано от лекар. Рициновото масло задържа резорбцията в организма на мастноразтворимите витамини. Рициново масло е противопоказно за поглъщане при бременност. (Публикувано на 21.07.2017)
4986 Мнение на силвия
Оценка
Да не се прилага при хемороидални кръвотечения, възпалителни заболявания на коремните органи (перитонит, апендицит, язвен ентероколит, остър холецистит и др.), запек, в менструалния период,


ето- прилагам цитата (Публикувано на 20.07.2017)
4985 Мнение на силвия
Оценка
в описанието пише ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА при запек!!!!??? (Публикувано на 20.07.2017)
4753 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Валери, да за паразити може да се приема вечер по описания от вас начин, тъй като тогава е тяхната активност.
Тук обаче е описан обичайния случай на хора със запек. Ние сме приложили описанието от производителя, което е за хора със запек. Тъй като действието е бързо и хората са легнали да спят, не е удобно да стават през нощта. Поздрави (Публикувано на 26.05.2017)
4353 Мнение на Валери
Оценка
Лъжа е да не се приема вечер късно. Точно този прием съчетан с коняк изкарва паразитите от червата.Приема се към 01:00 часа 30ml рицин с 80ml коняк.Проучете какво е Codex Alimentarius. (Публикувано на 26.01.2017)
2620 Мнение на СНЕЖИНА ЧАКЪРОВА
Оценка
Много добро действие! (Публикувано на 26.01.2015)
2569 Мнение на Потребител
Оценка
Моля дайте информация Студено Пресовано ли е маслото, което предлагате! Защото единствено то пази химичните, ползотворни свойства на продукта! Напишете, че рицинът е полезен за косъма, как се втрива и т.н. С този хилав маркетинг накъде?! (Публикувано на 28.12.2014)
1184 Мнение на боби
Оценка
рициновото масло е много ефективно пр запек ако се изпие сутрен с пресно млеко и след това да се разхождате (Публикувано на 25.12.2012)
Вижте още мнения на клиенти