bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Мате чай лист - Зелено, Южна Америка, Ilex Paraguariensis

Цена: 1,45 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Yerba mate - една чудесна и здравословна алтернатива на кафето и сигурен източник за вашето добро настроение. Води до най-качествения сън, ободрява мозъка и тялото, създава настроение и е чудесен източник на хранителни вещества.

Кат. №: b543conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

мате чай, оригинал

Още изгледи

  • мате чай лист, чай мате ползи, чай мате цена, чай мате за отслабване
  • мате чай, оригинал, южна америка , мате чай зелено, ilex paraguariensis
Описание на продукта Мнения (9) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Видин! Благодарим Ви за споделения опит с МАТЕ ЧАЙ ЛИСТ , ЮЖНА АМЕРИКА , ЗЕЛЕНО , Ilex Paraguariensis. Оценяваме знанията Ви, и сме сигурни, че са от полза за много потребители! Бъдете здрав! (Публикувано на 8.11.2021)
мате Мнение на Видин
Оценка
Наистина е чудесен чай.
Мое мнение:
Съдържанието на кофеин, все пак е добре да се знае, че може да повиши леко кръвното налягане и другото да не се приема вечер и от малки деца.

Чудесна комбинация според мен е с пау дарко - в съотношение 3/4 пау дарко кора и 1/4 мате - получава се чудесно съчетание и двете билки усилват ефекта си, особено на пау дарко, което знаем какви чудесни възможности има.
Рецепта за капсули: прах от 67% пау дарко, 10% мате и 23% маслина листа, взима се 2-3Х1капсула от 300мг, но не вечер. Все пак който реши да го прави трябва да има известен опит с дозировките.
Ползва се особено за повишаване на имунитета и всичко за което се ползва пау дарко и маслина (Публикувано на 8.11.2021)
1385 Мнение на bilki.bg
Оценка
Благодаря ви. Наистина това мате е със перфектно качество. Ние от Билки ЕООД го внасяме, поради това и цената е перфектна.
* За употребата - когато се приготвя със запарване за 4-5 минути /подобно на зеления чай/ цвета на мате чая е светло зелен и постепенно потъмнява. Дали сме този метод на приготвяне, защото мате е силно тонизиращ чай и този метод е приемлив за начало.
* Ако се приготви и пие по оригиналния начин със оставяне на листата в чашата, чая става много силен като действие и силно плътен като вкус.
Тоест как ще се приготвит мате чай е въпрос на предпочитание. Опитайте и двата метода и решете кой е вашият вкус.
Поздрави (Публикувано на 7.05.2013)
1291 Мнение на Георги Георгиев
Оценка
Мате-то ви е страхотно! Поздравления! Истинско южноамериканско. Не бях пил от поне 5 години такова. Сирииското няма този лек аромат на пушек.
Уникален лек опушен аромат. Плътен маслен вкус и слабо тръпчив...Уникално е!
Благодаря.
П.С. Цената е най ниската в интернет магазините! (Публикувано на 12.02.2013)
1290 Мнение на Гост /пазаруване без регистрация/
Оценка
Мате-то ви е страхотно! Поздравления! Истинско южноамериканско. Не бях пил от поне 5 години такова. Сирииското няма този лек аромат на пушек.
Уникален лек опушен аромат. Плътен маслен вкус и слабо тръпчив...Уникално е!
Благодаря.
П.С. Цената е най ниската в интернет магазините! (Публикувано на 12.02.2013)
1289 Мнение на Гост /пазаруване без регистрация/
Оценка
Мате-то ви е страхотно! Не съм пил подобно от 5 години когато живях в Дубай (а там повечето е сирииско, и само 2-3 пъти опитах южноамериканско).
Леко опушен плътен вкус и аромат...Просто е страхотно. Получих го преди малко и веднага го пробвах. Цената до момента е най ниската която съм виждал. И праха в него е малко! Поздравления!
Само 2 много малки препоръки:
1. Би било добре да махнете думичката "ЧАЙ" или да я замените с нещо друго, защото това не е чай (Camellia sinensis), а е мате...съвсем отделна напитка... и географско положение.
2. Може да смените и снимката...Реално, приготвеното мате по метода от видеото по долу като цвят и плътност се доближава по скоро до кафе еспрессо от колкото до показаното на снимката... (Публикувано на 12.02.2013)
770 Мнение на Димитър
Оценка
Здравейте, как точно мога да си купя горепосочения чай от вас като никъде не виждам бутон "Купи" на който да кликна и да бъда отведен на страницата за плащане???? (Публикувано на 6.08.2012)
139 Мнение на билки бг
Оценка
Здравейте, щом го няма там, можете да си го поръчате от нас. Доставката на 1 пакет е 3,31лв до вашия дом или офис. Поръчки се правят от сайта или на майла с адрес, телефон и име за контакт. Поздрави (Публикувано на 2.12.2011)
137 Мнение на mqrinka apostolova
Оценка
kade da namerq chai Mate
v BILA-Nova Zagora ne zarejdat,a nqkyde chetoh ,che imenno v tezi maazini go zarejdat (Публикувано на 1.12.2011)
Вижте още мнения на клиенти