bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Мате чай лист - Зелено, ободрява и тонизира, Ilex Paraguariensis

Цена:

Редовна цена: 1,85 лв.

Промо цена 1,67 лв.

-10%

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Yerba mate - една чудесна и здравословна алтернатива на кафето и сигурен източник за вашето добро настроение. Води до най-качествения сън, ободрява мозъка и тялото, създава настроение и е чудесен източник на хранителни вещества.

Кат. №: b543conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

мате чай, оригинал

Още изгледи

  • мате чай лист, чай мате ползи, чай мате цена, чай мате за отслабване
  • мате чай, оригинал, южна америка , мате чай зелено, ilex paraguariensis
Описание на продукта Мнения (5) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Видин! Благодарим Ви за споделения опит с МАТЕ ЧАЙ ЛИСТ , ЮЖНА АМЕРИКА , ЗЕЛЕНО , Ilex Paraguariensis. Оценяваме знанията Ви, и сме сигурни, че са от полза за много потребители! Бъдете здрав! (Публикувано на 8.11.2021)
мате Мнение на Видин
Оценка
Наистина е чудесен чай.
Мое мнение:
Съдържанието на кофеин, все пак е добре да се знае, че може да повиши леко кръвното налягане и другото да не се приема вечер и от малки деца.

Чудесна комбинация според мен е с пау дарко - в съотношение 3/4 пау дарко кора и 1/4 мате - получава се чудесно съчетание и двете билки усилват ефекта си, особено на пау дарко, което знаем какви чудесни възможности има.
Рецепта за капсули: прах от 67% пау дарко, 10% мате и 23% маслина листа, взима се 2-3Х1капсула от 300мг, но не вечер. Все пак който реши да го прави трябва да има известен опит с дозировките.
Ползва се особено за повишаване на имунитета и всичко за което се ползва пау дарко и маслина (Публикувано на 8.11.2021)
1385 Мнение на bilki.bg
Оценка
Благодаря ви. Наистина това мате е със перфектно качество. Ние от Билки ЕООД го внасяме, поради това и цената е перфектна.
* За употребата - когато се приготвя със запарване за 4-5 минути /подобно на зеления чай/ цвета на мате чая е светло зелен и постепенно потъмнява. Дали сме този метод на приготвяне, защото мате е силно тонизиращ чай и този метод е приемлив за начало.
* Ако се приготви и пие по оригиналния начин със оставяне на листата в чашата, чая става много силен като действие и силно плътен като вкус.
Тоест как ще се приготвит мате чай е въпрос на предпочитание. Опитайте и двата метода и решете кой е вашият вкус.
Поздрави (Публикувано на 7.05.2013)
1291 Мнение на Георги Георгиев
Оценка
Мате-то ви е страхотно! Поздравления! Истинско южноамериканско. Не бях пил от поне 5 години такова. Сирииското няма този лек аромат на пушек.
Уникален лек опушен аромат. Плътен маслен вкус и слабо тръпчив...Уникално е!
Благодаря.
П.С. Цената е най ниската в интернет магазините! (Публикувано на 12.02.2013)
1289 Мнение на Гост /пазаруване без регистрация/
Оценка
Мате-то ви е страхотно! Не съм пил подобно от 5 години когато живях в Дубай (а там повечето е сирииско, и само 2-3 пъти опитах южноамериканско).
Леко опушен плътен вкус и аромат...Просто е страхотно. Получих го преди малко и веднага го пробвах. Цената до момента е най ниската която съм виждал. И праха в него е малко! Поздравления!
Само 2 много малки препоръки:
1. Би било добре да махнете думичката "ЧАЙ" или да я замените с нещо друго, защото това не е чай (Camellia sinensis), а е мате...съвсем отделна напитка... и географско положение.
2. Може да смените и снимката...Реално, приготвеното мате по метода от видеото по долу като цвят и плътност се доближава по скоро до кафе еспрессо от колкото до показаното на снимката... (Публикувано на 12.02.2013)
Вижте още мнения на клиенти