bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Мака корен на прах, Lepidium meyenii

Цена: 2,44 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Еликсир за здраве, жизненост и енергия! Екстрактът от корен на Мака подобрява настроението и помага за справяне със стреса и депресията. Освен това, маката действа като естествен имунен регулатор – регулира ендокринната система в човешкото тяло и възстановява хормоналния баланс. Мака е и естествен афродизиак.

Кат. №: b355conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

мака билка

Още изгледи

  • мака билка, мака корен на прах, мака корен ползи, мака на прах цена
  • мака, южна америка, корен, Lepidium meyenii, мака корен чай
Описание на продукта Мнения (7) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Драгослав Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Драгослав, Христос Воскресе!
Благодаря ви за вашето мнение. Маката е сушен корен, който най често се стрива на прах. Много от клиентите ползват билката мака, като я приемат на прах или си закупуват празни капсули от нас и ги пълнят. Но билката може да се ползва и като чай, въпреки че може би вие не сте срещали тази информация. Напишете в интернет фразата maca tea и ще се уверите. Давам ви пример със жен жен, аналогично, използва се тинктура, на прах, нарязан се дъвче и чай може да се приготвя.
Разбира се вие може да използвате мака по начина, който е удобен и приятен на вас.
Желаем ви здраве и благодат.
(Публикувано на 21.04.2020)
Уточнете! Мнение на Драгослав
Оценка
Това,което предлагате и е видно на голямата снимка е мака на прах,не е мака корен.Все едно ли е и джинджифил корен и джинджифил на прах?
И тази небивалица за направата на чай в 700мл вода откъде ви хрумна,не знам.Никъде в Гугъл не видях из толкова много сайтове, мака на прах да се вари на чай. (Публикувано на 18.04.2020)
Отговор до User Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, User, няма противопоказания за прием на мака с кафе, но тъй като и кафето е стимулант, може би е по-удачно е да я приемате отделно. (Публикувано на 9.10.2019)
Консумация? Мнение на User
Оценка
Може ли мака да се прибави към сутрешното кафе или не е удачно, за получаване на ефект? (Публикувано на 8.10.2019)
bilki.bg Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, ние внасяме билката мака. И ценообразуваме според цената на производителя. За други търговци - питайте тях, не знаем. Ние гарантираме за качеството при нас и че предлагаме само мака, а не мака с брашно, стара мака или някакви други трикове за поевтиняване. Вече сме виждали за 12 години какво ли не по интернет магазините. Но ние сме bilki.bg - ние имаме мисия и никога не си позволяваме да компенсираме и качеството и с истината.
Оттогава са минали около 2 години. Когато има търсене, има и производство на култивирана мака. Предполагаме, че затова на световния пазар цената на мака е променена. Съответно и ние предлагаме билката на нова цена.
Магия няма, пазарна система. Ние предлагаме качествен продукт, а вие - нашите клиенти преценявате на кого да се доверите. Благодарим ви за въпроса. Бъдете здрави! Екип bilki bg (Публикувано на 7.05.2019)
По-добра цена Мнение на Иван
Оценка
Можело значи!
Вижте ми по-долните коментари за билката от юли 2017та и кажете как стана тази магия с променената цена през 2019?Преди две години искахте за 50гр/19,59лв!!
(Публикувано на 5.05.2019)
4946 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Иване, няма уловка, всяка дрогерия отговаря сама за себе си какви ще са цените на билките Й. Ние не можем да отговаряме вместо другите. Предлагаме качествени билки на атрактивни цени. (Публикувано на 10.07.2017)
Вижте още мнения на клиенти