bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Куркума Лонга корен на прах - екстра качество, Turmeric, Curcuma longa

Цена: 1,20 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Куркумата е подправка с топъл аромат и пикантен топъл вкус. Тонизира организма, улеснява храносмилането и има антисептично действие. Притежава силно противовъзпалително действие. С положителен ефект върху ставите.

Кат. №: b595conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

куркума лонга подправка

Още изгледи

  • куркума лонга подправка, куркума корен, куркума детокс, куркума рецепти, куркума цена
  • куркума, лонга, корен, млян, прах, диабет, отслабване,
Описание на продукта Мнения (6) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Веселин за куркума и оцветители Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Веселин, без да се обиждате, но по интернет се носят какви ли не легенди, и някои от тях нямат ама никаква реална обосновка.
Първо куркумата, която предлагаме има изключително сериозни анализни сертификати от реномирана европейска лаборатория, както за тежки метали, така и за микроорганизми. Второ, ние сме bilki.bg и предлагаме 100% чисти билки и подправки.
Преди години имаше случаи, в които при някои фирми смесваха куркума с царевично брашно за поевтиняване, но не и ние. В тоя живот всичко се връща, затова ние вярваме, че нашата честност и качество се оценяват от потребителите.
За това, което пишете за смесване на куркума с оловен хромат ми се струва недостоверно и фантастично по следните причини: Първо анализните сертификати при внос винаги включват тестове за олово. Второ никой производител, който произвежда продукт с името си отгоре, не би си позволил подобна глупост, при условие, че куркумата е толкова силен оцветител сама по себе си. Трето оловния хромат е силно токсично вещество, което би отровило моментално човека, който ползва дори мъничко от него. Затова виждате, че тази легенда за оцветяването на куркума е недостоверна, и да твърдите такова нещо без никакви факти и без дори един случай в цяла Европа е просто спам и всяване на паника.
Това, че сте прочели, че през 80та година в Индия е имало случай на оцветяване на подправката от недобросъвестни хора, не означава, че това се случва по цял свят и то в продължение на 40 години. Моля ви за сериозно отношение и отговорност, когато се публикуват постове в интернет.
Бъдете здрав.
(Публикувано на 30.04.2020)
Въпрос Мнение на Веселин
Оценка
Жалко понеже куркумата масово е бъкана с оловен хромат за по-жълт цвят ,което е адска отрова и невротоксин и човек да не знае от къде да си вземе иначе тази супер полезна храна/подправка. (Публикувано на 4.03.2020)
Отговор до Веселин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,анализния сертификат на куркума лонга на прах се предоставя само на Агенция по храните. Естествено, че разполагаме с такъв и то много сериозен и подробен, от Европейска лаборатория. Всички храни, които се внасят в Европейска общност се тестват за олово, арсен и други тежки метали. Поздрави (Публикувано на 4.03.2020)
Въпрос Мнение на Веселин
Оценка
Здравейте ,куркумата тествана ли е за наличние и нива на тежки метали като олово ,арсен и други ? Благодаря (Публикувано на 2.03.2020)
Отговор до Павел Мнение на bilki.bg
Оценка
Куркумата е с произход Индия. Внесена е в Европа със задължителен и много сериозен анализ от немска лаборатория. (Публикувано на 4.12.2019)
произход Мнение на павел
Оценка
Какъв е произхода на куркумата?
(Публикувано на 4.12.2019)
Вижте още мнения на клиенти