bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Куркума Явайска корен на прах, Curcuma zedoaria

Цена: 1,73 лв.

Не е в наличност

Бърз преглед

Явайската куркума е позната още под наименованието Бяла куркума / турмерик. Тя е била важна подправка в миналото, но в наши дни обикновено се използва само за овкусяване на ликьори и къри. Има противовъзпалително, детоксикиращо, пречистващо кръвта, хепатопротективно, нормализиращо телесната температура и общостимулиращо действие.

Кат. №: b573conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

куркума ява подправка

Още изгледи

  • куркума ява подправка, зедоариа за детокс и добро храносмилане
  • куркума явайска, зедоария, curcuma zedoaria, куркума корен
  • куркума явайска корен цена, куркума явайска мнения, куркума явайска приложение, куркума явайска  лечение
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Иван Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Иван, благодаря ви за вашето мнение. Ние сме описали, че миризмата на Куркума Зедоария наподобява едновременно куркума и манго. Възможно е вкусът да не е по ваш вкус, благодарим, че го споделихте с нас. Лечебните билки най-често имат собствен характерен вкус, който често е силен и специфичен. Именно затова повечето добавки се продават в капсули, за да могат да бъдат преглътнати. Този вид куркума е рядък и изключително лечебен и както всички видове куркума е едновременно лютив и горчив. Жалко, че сте го изхвърлили. Аз лично ползвам Куркума Зедоария откакто я внасяме и намирам, че тя е по-силна, по-люта и по-лечебна. Обичайно смесвам зедоария и лонга, за да използвам лечебните качества и на двете. Желая ви здраве и успехи - Управител - Ето и линк към куркума в капсули, за тези които не могат да приемат директно куркума - https://bilki.bg/kurkuma-100-kapsuli-350mg-bioherba.html
(Публикувано на 4.03.2020)
Отвратителен вкус Мнение на Иван
Оценка
Отвратителен вкус, не знам това манго в описанието по- горе как го доловихте?
Пробвах директно върху езика и в кис. мляко с овес. ядки. Не става, вкус на цимент или почвена пръст.Добавих и канела и инд. орехче, но не би.
Трети опит няма да правя - директно в кофата за боклук. (Публикувано на 3.03.2020)
Вижте още мнения на клиенти