bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Шизандра плод - Червена, при умора и изтощение, Schisandra chinensis

Цена: 4,82 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Шизандра - червено зрънце здраве и красота! Използвано от древните китайски кралски особи за запазване на младостта, засилване на сексуалното желание и като мощен репродуктивен тоник.

Кат. №: b528conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

Шизандра стимулира и укрепва нервната система, стимулира мускулната издръжливост.

Още изгледи

  • китайски лимонник, червена шизандра цена, червена шизандра приложение, Schisandra chinensis
  • шизандра, шизандра плод, китайски лимонник стимулира и укрепва нервната система, шизандра стимулира мускулната издръжливост
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Видин, при описанието на действията на билките изброяваме някои, които са се утвърдили в народната медицина и научната литература. Не можем да изброим всички, поне на този етап. Ние оценяваме вашия интерес и направихме проучване по темата за Шизандра и влиянието върху високо кръвно налягане. Обичайно ползваме препратки към реални изследвания и научна литература, за да можем да потвърдим определен факт. В случая има лабораторни изследвания, които потвърждават, че Шизандра намалява кръвното налягане, без да влияе на сърдечната дейност. Като интересното е, че влиянието се отчита почти веднага, в рамките на седмица, при експеримента. Така че, ще добавим това твърдение към действията на плод Шизандра, благодарение на вашия интерес към билките и bilki.bg. Много ви благодарим за подкрепата и се радваме, че има толкова много хора, които имат будно око към средствата, които Бог ни е дал за натурална терапия на здравето. Поздрави от нашия екип! (Публикувано на 7.02.2020)
особености при хипертония Мнение на Видин
Оценка
И тази билка, както елеутерокока е адаптоген и в случаите на високо или ниско кръвно действието и е двусмислено - че нормализира ниското кръвно, а в други мнения че нормализира високото кръвно. Затова предлагам при употребата и да се следят индивидуално показателите на кръвното налягане. Аз имам леко повишено кръвно и съм пробвал и като че ли не ми влияе, но успоредно ползвам профилактично билки за високо кръвно и холестерол като дяволска уста, котешки нокът, глог, валериана, борови шишарки и др., разбира се не ги пия на веднъж, а ги редувам. Но нека всеки пробва с по-ниска доза и постепенно да увеличава и следи за резултата. (Публикувано на 6.02.2020)
Вижте още мнения на клиенти