bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Катуаба Муира Пуама кора - за потентност, Ptychopetalum Olacoides

Цена: 3,52 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Муира Пуама е най-мощният афродизиак в Бразилия и е бил използван в продължение на векове като най-ефективното средство за лечение на импотентност и като тоник за нервната система.

Кат. №: b285conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

Ptychopetalum Olacoides

Още изгледи

  • катуаба, муира пуама билка, катуаба чай, Катуаба цена, катуаба свойства
  • катуаба кора, катуаба дървесина, Ptychopetalum Olacoides, катуаба потентност, либидо
Описание на продукта Мнения (3) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до pepi Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Госпожа/Господин Pepi, Catuaba - самата дума означава кора, и се прилага към различни растения, от които индианците са правели отвари за потентност. От всяко растение може да се използват различни части: корен, кора, лист, цветове и т.н. Например от растението Муира Пуама, Muira puama (Ptychopetalum olacoides) се използва както корена, така и дървесината, а също и кората. В този смисъл Катуаба Муира Пуама означава, че се използва кора или дървесина от Муира пуама.
При растението Erythroxylum, Trichilia catigua, което вероятно визирате, се използват кората, листата, кората и дървесината. Когато извлека е от кората, се употребява името Erythroxylum Catuaba, което означава кора от Еритроксилум.
Билката, която предлагаме, и за която вие ни задавате въпрос е Катуаба Муира Пуама - в превод кора от Muira puama (Ptychopetalum olacoides).
Споменахме, че индианците правели афродизиак от много видове кори на дървета, като към всички се прилага името Catuaba. За да сме точни, ние винаги описваме латинското име на растението. Повече информация за генеративното име Катуаба можете да прочетете в Уикипедия, ето линк: https://en.wikipedia.org/wiki/Catuaba
Надяваме се да сме ви били полезни. Бъдете здрави. Екип на bilki.bg (Публикувано на 27.03.2020)
сгрешено описание Мнение на pepi
Оценка
Оправете си описанието - това Катуаба ли е или Муира пуама? Две различни растения са, едното е кора, другото е корен. (Публикувано на 26.03.2020)
3294 Мнение на Deyan
Оценка
Здравейте,
Как се приготвя отварата от кората на Муира Пуама?
Използвам съм само тинктура на капки.
Отговор: Прочетете в bilki.bg, указано е като начин на употреба. (Публикувано на 16.12.2015)
Вижте още мнения на клиенти