bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Каркаде цели цветове – Чай Хибискус, антиоксидант и имуностимулант, Hibiscus sabdariffa

Цена: 2,16 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Чаят от Каркаде има плодов, тръпчив, освежаващ вкус, подобен на червените боровинки. Може да му се насладите горещ или студен. Много хора го пият заради уникалните му ползи за здравето.

Кат. №: b284conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

каркаде, хибискус цвят цял, билков чай каркаде

Още изгледи

  • каркаде, хибискус цвят цял, билков чай каркаде
  • каркаде цена, хибискус за кръвно, каркаде мнение
  • каркаде, хибискус, hibiscus sabdariffa, каркаде цвят
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Иван Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте! хибискус или познат с другото име каркаде е силен антиоксидант. в този смисъл неговите здравословни ползи са огромни. той се препоръчва за употреба и от деца. единствените научни изследвания за някакво минимално негативно въздействие по отношение на черния дроб, и при това когато се приема екстракт от хибискус. имайте предвид че екстрактите често пъти се равняват на 20 до 50 дози от някое растение. когато се употребява чай няма абсолютно никакви рискове за здравето. При продължителен прием обичайната доза е 2г на ден, което е приблизително 4 ч.л. билката хибискус няма противопоказания за употреба и не са установени максимални дози от агенция по храните. така че употребявайте в обичайните количества като чая трябва да се избягва късния следобед и вечер тъй като е тонизиращ. Важно е да прецеждате чая 5-10 мин след заливането с вряла вода. имайте предвид че в много сайтове из нета понякога се пишат статии с недоказано съдържание.
Бъдете здрав! (Публикувано на 9.06.2021)
въпрос за каркаде Мнение на Иван
Оценка
От 20 дни приемам отвара от каркаде - правя си студен чай,като дозата е 4 ч.л.на 1л вода.Пия го сутрин на гладно и ми действа тонизиращо през деня.
Наскоро се натъкнах на няколко места из нета на статия от прекомерната му употреба:
При продължителен прием и предозиране могат да настъпят неблагоприятни ефекти?!
Въз основа на гореизложените дози, моля Ви bilki.bg,да конкретизирате колко е прекомерната дневна доза и за какъв период евентуално би настъпил такъв ефект?
Благодаря предварително! (Публикувано на 9.06.2021)
3018 Мнение на Мелиса
Оценка
Изключително доволна съм от качеството.Много приятен чай със сладко кисел вкус.Струва си да се пробва.Ще продължавам да си го поръчвам. (Публикувано на 25.08.2015)
2107 Мнение на Ели
Оценка
Каркадето е с много добро качество. Наистина цели цветове без примеси. По добро от това съм пила само в Кайро и Хургада ;)
Препоръчвам ви го!
Аз го използвам като студен воден извлек "фреш" каркаде. Понижава кръвното налягане а и е много освежаващ. (Публикувано на 16.07.2014)
Вижте още мнения на клиенти