bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Къна за коса 100% натурална - цвят Махагон, Lawsonia inermis

Цена: 3,19 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Натуралната къна предлага като палитра няколко цвята, които варират от оранжево през червено към кафяво. Тя служи като козметично средство векове наред и до днес се използва с успех за поддържане и оцветяване на косата.

Кат. №: b317conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

henna, оригинална къна за коса

Още изгледи

  • henna, оригинална къна за коса
  • къна за коса, натурална kъна, къна на прах, къна махагон, био къна за коса цена
  • био къна за коса, lawsonia inermis, българска къна за коса
  • нюанс махагон, натурална къна за коса
Описание на продукта Мнения (6) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

3647 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, билките имат 2-3 години срок на годност, след което действието им постепенно намалява. Ако имате къна с изтекъл срок, спокойно може да я ползвате. Поздрави
(Публикувано на 20.06.2016)
3637 Мнение на николина
Оценка
искам да попитам - истинската къна има ли срок на годност?какво ще стане ако се използва след срока на годност?

(Публикувано на 12.06.2016)
2619 Мнение на Селин Гълъбова
Оценка
Здравейте, не съм се боядисвала с нищо до сега и искам да попитам колко време държи къната и възвръща ли се после естествения цвят на косата неувреден? Отговор - Растението къна променя цвета на косата, тъй като съдържа естествени оцветители. Постепенно цвета избледнява, доближавайки се до оригиналния цвят. Не можем да гарантираме, че ще възвърнете цвета на косата, защото както всеки оцветител, и този действа на косата ви, която лесно се свързва с тях. Поздрави (Публикувано на 23.01.2015)
1541 Мнение на Krasi
Оценка
Възможно ли е да се получи алергия?
Здравейте, не можем да ви дадем такава информация. Моля, консултирайте се с вашият дерматолог, той познава кожата ви и ще може да ви даде нужната ви информация. (Публикувано на 13.12.2013)
573 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, ние продаваме само натурална къна, която е червеникаво-кафява на чвят. Предлагат се къни, които са черни на цвят, но са с добавени оцветители. Ние не предлагаме от тези видове. Къната ще "измие" цвета на боята Ви, така че не Ви препоръчваме да я нанасяте върху боя, тъй като последиците са трудно предвидими :) Поздрави (Публикувано на 21.05.2012)
572 Мнение на B_Princess
Оценка
Здравейте, имам силен косопад и от 20 години се боядисвам с бои. Сега искам да мина на къна. Имате ли черна къна? (Публикувано на 21.05.2012)
Вижте още мнения на клиенти