bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Сибирски женшен рязан корен - при стрес и умора, Eleuterococcus senticosus

Цена:

Редовна цена: 4,88 лв.

Промо цена 4,39 лв.

-10%

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Сибирският женшен е мощен адаптоген. Енергиен тоник. Стимулира защитните сили на организма.Силен имуностимулатор. Повишава оросяването на мозъка и стимулира потентността.

Кат. №: b230conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

елеутерокок билка, потентност, либидо, сексуален стимулант,

Още изгледи

  • елеутерокок , сибирски жен-шен , рязан корен , eleuterococcus senticosus , потентност, елеутерокок
  • елеутерокок билка, елеутерокок либидо, елеутерокок сексуален стимулант, елеутерокок цена, Сибирски женшен чай
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Моля! Радваме се, че сме били полезни! (Публикувано на 7.02.2020)
хипертония Мнение на Видин
Оценка
Благодаря за изчерпателният и професионален отговор. Май най-добре е да се пробва и да се следи резултата, както при хора без хипертония, така и при такива с, а пък то си има и индивидуалност.... (Публикувано на 6.02.2020)
Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,

Произход: Eleutherococcus senticosusрадикс (известен също като "сибирски женшен" или "елеутеро") се използва като лечебно растение при умора и слабост, особено често при пациенти в напреднала възраст. Повечето отзиви и монографии посочват противопоказание при „артериална хипертония“. Това изключва много пациенти в напреднала възраст от терапия с елеутерокок, тъй като разпространението на артериалната хипертония в тази възрастова група е голямо. Произходът и обосновката на това противопоказание изглежда обаче неясен.
Метод: Наличните данни за елеутерокок в контекста на хипертония се търсят и оценяват систематично за повишаване на кръвното налягане след прилагане на съответните препарати.
Резултати: Били са идентифицирани множество клинични и предклинични изследвания с елеутероко, както и прегледи и монографии. Всички източници пряко или косвено се позовават само на две руски публикации от 1966 г., представени на западния свят след преглед през 1985 г. По-късните цитати на тези два руски източника са склонни да смесват резултатите, описани в тях, които често сочат наблюдението на сигурни неблагоприятни ефекти в пациенти с хипертония. Такива предупреждения нито са в съответствие с оригиналните данни, нито се подкрепят от други публикувани данни, които по-скоро сочат потенциални антихипертензивни ефекти.
Заключение: Противопоказанието „артериална хипертония“ не се основава на доказателства и трябва внимателно да се преоценява, за да не се изключва излишно голяма група пациенти от ползите от елеутерокок.
(Публикувано на 6.02.2020)
заболявания Мнение на Видин
Оценка
Здравейте. Чета във вашите препоръки, че се използва при хипертония. Аз до колкото зная елеутерокока е противопоказен при хипертония и се използва в случаи при хипотония.
Моля пояснете грешка ли е или има отделен начин за ползване при хипертония. (Публикувано на 4.02.2020)
Вижте още мнения на клиенти